Ce spune horoscopul despre temperamentul tau! Top 5 zodii carora le place sa dea ordine

Ce spune horoscopul despre temperamentul tau! Top 5 zodii carora le place sa dea ordine

Exista zodii care sufera de sindromul sefiei si adora sa conduca. De cele mai multe ori, nativii acestor semne detesta sa fie contrazise sau corectate.

Iata un top 5 al persoanelor carora le place sa dea ordine, in functie de zodie.

LOCUL 5: LEU. Cu toate ca Leul este regele junglei si ii place sa isi pastreze imaginea de lider, fiind o fire destul de narcisista, acesta se afla abia pe locul 5 daca ne referim la accesul acestui semn zodiacal de a da cu pumnul in masa. Leul nu are o fire dictatoriala insa exista situatii, ca acelea in care le este amenintata imaginea, cand recurg la mici directive pentru a se proteja de eventualele pericole.

LOCUL 4: FECIOARA. Fecioarele nu sunt fecioare daca nu critica toată ziua si nu despica firul in patru, chiar si atunci cand totul este normal. Atunci cand detin o functie de conducere, Fecioarele pot fi extrem de insuportabile deoarece le place sa dea ordine fara ca cineva sa vina cu o rectificare.

LOCUL 3: GEMENI. Gemenii sunt firi schimbatoare, insa atunci cand vine vorba de munca, sunt al naibii de spurcati la vorba. Se enerveaza foarte usor si pot deveni agresivi verbal atunci cand considera ca cineva isi bate joc de bunele lor intentii. Gemenii dau ordine fara sa isi intrebe subordonatii daca sunt de acord cu planurile sale, iar daca cineva vine cu o idee noua se gandeste de zece ori daca este buna sau nu, chiar daca in final recunosc ingeniozitatea.

LOCUL 2: BERBEC. Nu te certa niciodata cu un Berbec, pentru ca dupa fiecare discutie in contradictoriu pot aparea serioase dureri de cap. Berbecul este extrem de capos si un adevarat dictator, mai ales la el acasa. La munca poate sa fie extrem de ascultator si dedicat planului de munca, insa in familie el taie si spanzura.

LOCUL 1: SCORPION. Cel care primeste coronita de dictator al zodiacului este Scorpionul. Extrem de inteligent, Scorpionul da ordinele in asa fel incat sa nu te jigneasca, dar te constrange. Comportamentul dictatorial al Scorpionului poate fi comparat cu drumul sinuos al unui sarpe. Scorpionii pot recurge la santaj atunci cand dau ordine: daca nu faci asta, poate patesti asta. Niciodata nu vor fi foarte directi, ci vor ameninta lasand o portita deschisa pentru ca persoana manipulata sa isi dea seama singura de consecintele negative ale nerespectarii ordinilor. (Sursa:teotrandafir.com)

viewscnt

Din aceeași categorie