Cum aplicam unghiile cu gel?

Cum aplicam unghiile cu gel?

Cand au aparut pentru prima data unghiile cu gel, industria s-a schimbat complet. Gelul pentru unghii a devenit una dintre cele mai bune inventii aparute in domeniul manichiurii. Incet, multe femei au trecut de la manichiura clasica la unghii gel, sau la oja semipermanenta, avand in vedere multiplele avantaje ale acestora. Probabil ca multi dintre voi sunt familiarizati cu procedura, dar pentru cei care nu sunt, va vom explica ce sutn cu adevarat sunt unghiile cu gel, ce presupun, cat timp necesita si maia les care sunt avantajele si dezavantajele acestora. Unghiile cu gel sunt, practic, extensii realizate folosind un produs cu gel dur, numit gel de constructie care este si mai intarit in lumina ultravioleta sau cu LED (lumina dioda). Gelul este conceput pentru a imita aspectul unghiilor naturale.

Acestea sunt concepute pentru a dura mult mai mult si pentru a oferi femeilor care au unghiile scurte, posibilitatea de a purta unghiile lungi, fara a se teme de ruperea obisnuita din diverse motive (unghia naturala este mai predispusa la rupere si structura acesteia este mai sensibila). Probabil ca va intrebati care sunt avantajele pe care le aveti si desigur daca exista si dezavantaje ale aplicarii unghiilor cu gel. Ei bine, vom elucida misterul in acest articol.

Sa vedem in primul rand de ce sa optam pentru unghiile cu gel?

Beneficiile aplicarii gelului pe unghii

1. Imbunatateste sanatatea unghiilor

Unul dintre beneficiile majore ale serviciilor de ingrijire a unghiilor este faptul ca ajuta la imbunatatirea sanatatii unghiilor. Cand nu aveti grija de unghii, acestea tind sa devina mai subtiri si chiar fragile. Pentru a evita o astfel de probleme este necesar ca unghiile sa fie mereu ingrijite cu tratamente speciale.

2. Imbunatateste circulatia sangelui

In ciuda faptului ca nu este atat de promovat acest lucru, ei bine, serviciile de ingrijire a unghiilor, si masarea acestora ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui de la nivelul unghiei.

In ceea ce priveste alegerile de la ora actuala in randul doamnelor si domnisoarelor, ei bine foarte multe dintre acestea opteaza pentru unghiile cu gel, sau pentru oja semipermanenta si asta pentru ca rezista mai mult pe unghii, astfel incat nu este necesar ca acestea sa fie facute constant. Unghiile devin mai rezistente datorita gelului de constructie aplicat initial, iar aspectul este absolut impresionant indiferent ca optati penteu un model deosebit, sau preferati unghiile simple.

Dezavantaje ale unghiilor cu gel:

Unghiile ar putea deveni putin mai fragile din cauza procedurii, deoarece sunt pilite pentru a-si indeparta stralucirea naturala, astfel incat gelul sa adere mai bine pe ele. Cu timpul, unghiile tale pot deveni mai subtiri.

Foarte important este de unde sunt achizitionate astfel de produse, intrucat calitatea produselor reflecta in rezistenta de pe unghie si mai cu seama in aspectul acestora.

Actualmente exista numeroase site-uri cu produse speciale pentru aplicarea unghiilor cu gel, ce pot fi achizitionate cu usurinta printr-o simpla comanda, plasa pe site-ul oficial al magazinului online nailsup.ro. Toate produsele vor fi livrate in conditii de maxima siguranta la preturi imbatabile.

viewscnt

Din aceeași categorie