Cum sa pari mai inalta. 5 trucuri vestimentare care functioneaza

Cum sa pari mai inalta. 5 trucuri vestimentare care functioneaza

Pentru persoanele mici de statura poate fi o adevarata provocare sa gaseasca hainele potrivite. De cele mai multe ori, fiecare pereche de pantaloni trebuie scurtata, orice bluza este de fapt o rochie mini, iar de manecile bluzelor nici nu mai vorbim. Insa toate acestea se pot rezolva cu usurinta, cu ajutorul unei croitorese pricepute. Pe langa asta, pentru persoanele care vor sa dea impresia ca sunt mai inalte, exista cateva trucuri care functioneaza. Citeste in continuare pentru a afla cum sa pari mai inalta si descopera cele 5 trucuri vestimentare mentionate mai sus.

Poarta dungi verticale

Imprimeurile, desi nu sunt pe gustul tuturor, ne ajuta foarte mult sa dam impresia de o silueta mai supla sau mai inalta. Astfel, daca esti mica de inaltime si vrei sa iti adaugi cativa centimetri, orienteza-te catre rochii, fuste sau bluze cu dungi verticale, care vor pacali pe oricine. De asemenea, poti opta pentru o pereche de pantaloni evazati cu dungi verticale, pe care sa ii porti cu o pereche de sandale sau pantofi cu toc.

Pantofi decupati

Tot la capitolul incaltaminte, mentionam un model de pantofi care va pacali vizual orice persoana. Este vorba despre pantofii decupati in partea de sus, in special cei In forma de V. De cealalta parte, Evita pe cat posibil sa porti sandale care au barete in jurul gleznelor deoarece acestea scurteaza picioarele.

Pantaloni si fuste cu talie inalta

Acest croi a revenit in atentia designerilor in urma cu cateva sezoane si ne bucuram tare mult ca a facut-o. Piesele vestimentare cu talie inalta alungesc silueta si te ajuta sa pari nu doar mai inalta ci si mai supla. Poarta-le cu topuri scurte, care urmeaza linia corpului sau cu camasi bagate in pantaloni/fusta.

Decolteu in V

De la pantaloni trecem la bluze, unde de departe cea mai inspirata varianta o reprezinta cele cu decolteu adanc, in V. Aceeasi regula se aplica si in cazul rochiilor.

TInute monocrome

Cel mai simplu truc este sa te imbraci intr-o singura culoare, din cap pana-n picioare. Sigur ca cel mai la indemana este sa optezi pentru piese vestimentare negre, insa poti adopta un astfel de look cu orice alta culoare, inclusiv culori aprinse sau pastelate.

viewscnt

Din aceeași categorie