Delia Matache a împrumutat vocea ei personajului “Miss Hannigan”, interpretat de Cameron Diaz, în pelicula “Annie”

Delia Matache a împrumutat vocea ei personajului “Miss Hannigan”, interpretat de Cameron Diaz, în pelicula “Annie”
Pe lângă numeroasele concerte pe care le are de susţinut, Delia Matache a acceptat recent o nouă provocare, aceea de a dubla vocea cunoscutei actriţe Cameron Diaz în filmul „Annie”. Cântăreaţa nu este, însă, la prima experienţă de acest gen.
 
“În trecut am mai realizat dublajul personajului Vixie din “Smurfs”. Acum am avut onoarea de a dubla vocea personajului “Miss Hannigan”, interpretat în film de către Cameron Diaz”, a spus Delia.
 
Noutatea acestei provocări constă în faptul că acum a avut şi ocazia să cânte, pelicula fiind un musical.
 
“M-am bucurat foarte mult că de această dată filmul este un musical şi am avut ocazia să şi cânt. Filmul este minunat şi special pentru că povestea micuţei Annie este cunoscută şi îndrăgită de atât de mulţi oameni. Este absolut imposibil să nu îndrăgeşti acest film”, a mărturisit Delia Matache.
 
Nominalizată la premiile Oscar în 2013, pentru rolul din filmul “Beasts of the Southern Wild”, micuţa actriţă Quvenzhanr Wallis o interpretează pe Annie, o copilă orfană, dar optimistă, care se dovedeşte a fi suficient de tare ca să reziste pe străzile New York-ului, în 2014. Abandonată de părinţii ei, fetiţa duce o viaţă oribilă alături de Miss Hannigan, personaj interpretat de Cameron Diaz, o mamă vitregă câinoasă la suflet.
 
Dar totul capătă o altă turnură când potentul candidat la primăria New York-ului, Will Stacks, interpretat de Jamie Foxx, alături de isteaţa sa adjunctă, Grace, jucată de Rose Byrne, şi consultantul său de campanie, şmecherul şi manipulatorul Guy, interpretat de Bobby Cannavale, ia o decizie dictată de interese electorale. Astfel, Stacks se va ocupa de această fetiţa orfană şi va avea grijă să se laude că este îngerul ei păzitor. Firea optimistă a lui Annie şi convingerea că soarele va răsări şi-n viaţa ei, vor arăta că de fapt, lucrurile ar putea sta chiar pe dos.
 
Pelicula „Annie” va intra în cinematografele din România pe 26 decembrie.
viewscnt

Din aceeași categorie