Horoscop inedit pentru 2015. Care e cartea de tarot a zodiei tale si cum iti prezice viitorul

Horoscop inedit pentru 2015. Care e cartea de tarot a zodiei tale si cum iti prezice viitorul

Cartile de tarot iti dezvaluie surprizele de care vei avea parte in dragoste, cariera si sanatate in acest an.

Cartea care domina, in 2015, nativii fiecarei zodii spune multe despre ceea ce ne-au rezervat astrele pe toate planurile.

Berbec - Patru de monede


Patru de monede este o carte a bunastarii si le avertizeaza pe nativele zodiei berbec sa aiba grija de ele si de cei din jur in anul ce vine. Noul an aduce berbecilor momente de succes atat in cariera profesionala cat si in viata personala.

Taur - As de monede

Asul de monede aduce energie, bucurie si putere de munca. Nativele zodiei taur vor avea un an prosper din toate punctele de vedere, dar vor trebui sa stie cum sa profite de toate aceste lucruri pentru ca viata lor sa fie implinita cu adevarat.

Gemeni - Patru de cupa

Patru de cupa este o carte de tarot foarte importanta care arata nehotararea nativelor si atractia lor fata de lucruri "nepermise", precum relatii cu barb ati casatoriti sau cu superiorii de la locul de munca. In general, 2015 este un an bun, un an in care relatiile sunt in centrul atentiei si dobandirea diverselor cunostiinte.

Rac - Doi de bate

Se poate vorbi despre noi proiecte, noi orizonturi ce asteapta sa fie exploatate de catre nativele zodiei, iar relatiile fac parte din acest plan. Prin intermediul prietenilor si al cunostintelor reusesti sa te dezvolti atat din punct de vedere social cat si din punct de vedere profesional.

Leu - Trei de cupa

Jupiter este principalul aliat in ceea ce priveste parcursul anului 2015 pentru nativele zodiei leu din toate punctele de vedere, astfel incat lucrurile se asaza in toate domeniile. Cariera este infloritoare, dispar grijile, familia este mai unita ca oricand, finantele nu sufera modificari foarte mari, iar moralul este foarte ridicat. Un an bun din toate punctele de vedere.

Fecioara - As de bate


Asul de bate este una dintre cele mai bune carti ale tarotului. Aceasta anunta un an fertil, un an in care creativitatea este sporita, un an in care aventura este pe primul loc, insa trebuie sa ai grija la ceea ce faci. Nu poti sa faci chiar tot ceea ce iti trece prin minte. Gandeste-te mai intai la consecinte.

Balanta - Sapte de spada

Sapte de spade este cartea de tarot ce le avertizeaza pe nativele zodiei balanta sa aiba grija si sa fie cu ochiii in patru la cei din jur. Sa analizeze foarte bine persoanele care le inconjoara si intentiile acestora pentru ca este posibil sa aiba parte de cateva surprize neplacute din partea celor la care se asteapta cel mai putin.

Scorpion - Sapte de bate

Saptele de bate vine in ajutorul nativelor zodiei scorpion si le indruma pe calea cea dreapta reusind astfel sa isi rezolve unele probleme care le dau tarcoale mult timp.. Ele vor primi si cateva recompense odata cu rezolvarea problemelor si se vor putea bucura din nou de linistea interioara.

Sagetator - Noua de monede


2015 este un an ce instiga la meditatie, la accentuarea pesimismului, la agitatie si stres in ceea ce priveste viata profesionala. Viata personala este posibil sa joace rolul colacului de salvare si sa le ofere nativelor motive de bucurie.

Noua de monede aduce o oarecare siguranta in sectorul financiar al sagetatorilor. In acelasi timp, aceasta carte de tarot predispune si la descoperirea unor noi talente, la exploatarea creativitatii si la aprecierea artei naturale.

Capricorn - Sase de spade

Sase de spada anunta ca vei avea de facut in noul an o calatorie foarte importanta. Nu trebuie sa te gandesti ca ai sa calatoresti neaparat si se poate vorbi mai mult despre o calatorie interioara catre tine insati, catre sufletul tau si catre dotrintele tale interne.

Varsator - Trei de monede


Trei de monede este o carte ce aduce recompensele pe care nativele zodiei varsator le merita de atat de multa vreme. In sfarsit munca depusa in ultimul itmp este rasplatita asa cum trebuie, iar superiorii au numai cuvinte de lauda.

Pesti - Opt de bate

Incepand cu acest an, cariera ia un avant spectaculos si in curand vei ajunge acolo unde iti doresti. Opt de bate le aduce nativelor zodiei pesti dorinta de a calatori cat mai mult in noul an si de a face o schimbare majora in ceea ce priveste resedinta. Poate ca este vorba despre o mutare de job ce priveste relocarea intr-o alta tara, sau urmarea partenerului de viata.

Sursa: kudika.ro
viewscnt

Din aceeași categorie