Horoscopul sănătăţii pentru septembrie 2020 – Află ce-ţi rezervă astrele!

Horoscopul sănătăţii pentru septembrie 2020 – Află ce-ţi rezervă astrele!

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru a patra lună a acestui an în legătură cu sănătatea şi starea ta de spirit!

Berbec

Pentru tine, urmează o lună liniştită în ceea ce priveşte sănătatea. Eşti în formă şi ai o stare generală de invidiat. Totuşi, nu te lăsa pe ureche. Nu strică deloc să faci mai multă mişcare, să ieşi la alergat. Dacă tot se îndreaptă vremea, n-ar fi rău să mergi la o plimbare.

Taur

Stai bine cu sănătatea luna aceasta, ceea ce-ţi va da imboldul necesar pentru a-ţi duce la bun sfârşit activităţile rămase în aşteptare la serviciu. În caz că apar probleme minore de sănătate, nu le neglija şi cere sfatul medicului de familie sau aplică un remediu naturist.

Gemeni

Nu te poţi plânge că ai mari necazuri legate de starea sănătăţii, însă este momentul potrivit pentru a face câteva schimbări la nivel de dietă sau să te gândeşti să practici un sport. Evaluează-ţi stilul de viaţă pentru a-l îmbunătăţi. Numai aşa te vei ţine departe de tratamente costisitoare pe viitor.

Rac

Pot apărea probleme de sănătate în această lună. Este foarte important să te îngrijeşti şi să te menajezi. Influenţa planetei Marte îţi răpeşte din energie şi vei resimţi din plin pierderea de vitalitate. Odihneşte-te pe săturate,mănâncă sănătos şi fă-ţi timp pentru puţină gimnastică.

Leu

Nu te confrunta cu probleme majore de sănătate în luna aprilie. Va fi nevoie să fii în formă atât din punct de vedere fizic,cât şi mental după ce se va încheia,pentru că vei avea parte de multe provocări,mai ales la locul de muncă. Ca să ai îndeajuns de multă energie,începe de acum să mănânci mai multe legume şi fructe proaspete,verdeţuri şi evită călătoriile lungi în străinătate.

Fecioară

E nevoie să dai o mai mare importanţă sănătăţii proprii,pentru că te implici prea mult în tot felul de activităţi care te storc de energie. Armonia la locul de muncă are o mare importanţă pentru tine îndeosebi în acească perioadă,mai ales pentru sănătatea ta mentală.

Balanţă

Acordă toată atenţia ta sănătăţii,pentru că problemele se pot agrava dacă le neglijezi. Dacă vrei să ţii o dietă de slăbit sau dacă obişnuieşti să mergi la sala de sport de ceva vreme încoace,s-ar putea să fie nevoie să te menajezi un timp şi să-ţi schimbi programul normal. Credinţa te va ajuta să depăşeşti această perioadă mai grea. Te vei simţi mai bine dacă renunţi la zahăr şi la mâncărurile grele.

Scorpion

Luna aceasta,nu vei avea necazuri legate de sănătate,dar spre sfârşit e nevoie să fii precaută. Te va afecta stresul de la locul de muncă,unde în ultimul timp ai vrut să bravezi şi să duci la capăt o mulţime de treburi. Ia măsuri de pea cum şi ai grijă să te odihneşti îndeajuns de mult şi să nu sari peste nicio masă importantă de peste zi,altfel rişti să ai un nivel crescut de colesterol sau să faci hipertensiune.

Săgetător

Veşti bune pentru tine în privinţa sănătăţii:vei fi ferită de probleme toată luna. Oricum,e întotdeauna loc pentru îmbunătăţiri. Ocupă-te mai mult de forma ta fizică şi dacă te încearcă vreo răceală banală,nu ezita să apelezi la remediile naturiste.

Capricorn

Până spre finalul lunii,e important să fii precaută,să-ţi dozezi energia şi să-ţi respecţi timpul liber,pentru că ai nevoie de destindere. Pentru a te feri de boli,încearcă să faci mişcare cu regularitate şi să te îngrijeşti de latura spirituală.

Varsator

Nu vei avea probleme până spre finalul lunii aprilie,însă după aceea e posibil să te resimţi după o perioadă solicitantă la serviciu în care ai mâncat la ore nepotrivite sau nesănătos. Pentru a-ţi îmbunătăţi starea de sănătate,mănâncă mai multe alimente cu efect detoxifiant. Dacă apar entorse sau alt gen de dureri,nu le ignora şi urmează tratamentul necesar întocmai cum îţi e prescris.

Pesti

Chiar dacă nu te poţi plânge de nimic în ceea ce priveşte sănătatea,ia în considerare terapiile alternative pentru a te menţine în formă sau pentru a evita agravarea unor mici probleme mai vechi. Spre finalul lunii,ai mai multă grijă la stilul de viaţă,mănâncă la ore fixe şi cât mai sănătos,practică un sport sau ieşi mai des în aer liber. Nu uita nici de pasiunile tale care-ţi dau o stare de bine!

viewscnt

Din aceeași categorie