Sapte trucuri feng shui care te ajuta sa ai noroc in toamna lui 2020

Sapte trucuri feng shui care te ajuta sa ai noroc in toamna lui 2020

Anul nou tocmai a inceput si multi se gandesc cum sa faca sa le fie mai bine. Iata cateva trucuri de feng shui menite sa-ti aduca noroc in 2015.

Desi pare un lucru complicat, nu este chiar atat de greu sa-ti creezi armonie in casa. Expertii in feng shui spun ca daca vrei sa ai noroc in anul 2015 trebuie sa urmezi pasii de mai jos.

1. Elimina energiile negative din casa

Expertii in feng shui sugereaza sa iti cureti casa inainte de anul nou. Daca n-ai apucat sa faci asta, nu e timpul pierdut.


2. Muta 27 de obiecte din casa

Specialistii in feng shui recomanda sa muti 27 de obiecte din locul lor, pentru a atrage norocul. Schimbi locul, schimbi norocul spune si un proverb romanesc.

3."Iti doresc sanatate, fericire si succes”"

Memoreaza aceste cuvinte si rosteste-le de fiecare data cand intalnesti pe cineva.

4. Asculta muzica buna

Asculta muzica motivationala, muzica de relaxare, orice tip de muzica menit sa alunge influentele negative. Sunt suficiente si cateva minute pe zi.

5. Cum sa atragi dragostea

Daca esti singur si iti doresti neaparat pe cineva in viata ta, “absoarbe” energie vestica. Priveste apusul cel putin de trei ori pe saptamana.

6. Cum sa gasesti un job nou

Daca esti in cautarea unui nou loc de munca, aduna 27 de obiecte pe care nu le mai folosesti si doneaza-le sau vinde-le. Acest lucru va face loc noului in viata ta. Te mai poate ajuta si pierderea kilogramelor in plus.

7. Umple-ti vasul cu zahar

Daca recipientul in care tii zaharul nu este plin, ai grija sa-l umpli. Acest lucru va atrage norocul.

viewscnt

Din aceeași categorie