Zodii care fac cele mai urate crize de gelozie

Zodii care fac cele mai urate crize de gelozie

Iată zodiile care fac cele mai urâte crize de gelozie, evident, nu este neapărat să fie aşa, există mereu excepţii de la regulă. Oricum, dacă îţi doreşti o relaţie mai liberă şi liniştită, fereşte-te de următoarele zodii, mai ales dacă acestea sunt femei.

Gelozia este o stare care vine, în primul rând, din lipsa încrederii de sine şi din invidie. În al doilea rând, gelozia este semn de egoism, de dorinţa de a avea control şi din nevoia de a fi în siguranţă. Cu toate acestea, crizele de gelozie nu sunt mereu cele care rezolvă lucrurile, din contră, pot îndepărta persoanele dragi.

Iată zodiile care fac cele mai urâte crize de gelozie, evident, nu este neapărat să fie aşa, există mereu excepţii de la regulă. Oricum, dacă îţi doreşti o relaţie mai liberă şi liniştită, fereşte-te de următoarele zodii, mai ales dacă acestea sunt femei.

Zodii care fac cele mai urâte crize de gelozie – nu supăra un berbec, îl vei ţine minte

Berbecul este o fire foarte orgolioasă şi precisă. Îi place să i se facă avansuri, să fie în centrul atenţiei, iar în relaţie să aibă controlul total. Dacă cineva se ia de persoana iubită, va face urât, dar dacă persoana iubită face urât când i se fac avansuri, nu îi place. Cu alte cuvinte, trebuie lăsat liber, dar partenerul de viaţă să stea numai pe lângă el.

Taurul nici nu se gândeşte că poate fi înşelat, atât de sigur este pe el. vrea stabilitate, vrea înţelegere şi prosperitate. Dacă îndrăzneşte cineva să se ia de ce este al lui, face urât. Dacă află că este înşelat, face şi mai urât.

Cei din zodia Gemeni nu sunt prea geloşi, de altfel, îşi doresc relaţii mai lejere şi mult spaţiu. În cazul în care află că este înşelat sau bănuieşte ceva, va trata foarte diplomat, precum îi este felul. Preferă discuţii pe subiect, mai bine decât crize de gelozie.

Un alt semn care preferă să ţină totul înăuntru este Racul, care deşi este posesiv, nu lasă să se vadă acest lucru despre el. Merge pe încredere foarte mult şi nu se gândeşte că poate fi înşelat. Dacă se întâmplă, toată viaţa lui interioară este dată peste cap şi va fi atât de rănit că nu i se va şterge niciodată din suflet. Nu va face urât, precum fraţii lor de apă, Scorpionii şi Peştii, ci va suferi în tihnă.

Zodii care fac cele mai urâte crize de gelozie – printre cele mai geloase semne, fecioara şi leul

Nu vrei să înşeli un Leu. Iubirea de sine, demnitatea şi dorinţa de a controla sunt prea mari pentru ca acest semn din Zodiac să fie liniştit când vine vorba de înşelare sau minciună. Îi place să i se acorde multă atenţie şi în relaţie nu vrea să se apropie nimeni prea mult de partenerul său.

Fecioara este extremistă la propriu când vine vorba de încredere. Dacă te suspectează că ai încercat să înşeli sau că te-ai gândit şi la altceva, îşi va pierde încrederea şi cu greu o vei putea linişti. Nu vei avea parte de crize la propriu, dar sigur îţi va analiza toate motivele şi intenţiile de înşelare, va analiza tot ce a făcut greşit în relaţie şi îţi va da argumentele ca să te facă să vezi că are dreptate. Apoi, te va face să crezi că te-a iertat, dar să nu te aştepţi să uite.

Diplomată şi finuţă din fire, Balanţa este un partener capabil de sprijin şi înţelegere. Nu îi place să depindă de cineva şi detestă gelozia. Dacă, totuşi, o încearcă sentimente de gelozie, o să facă tot posibilul să se convingă că nu este bine ce face. Dacă simte că partenerul profită de bunul ei simţ, va face foarte urât, dar doar pentru că s-a profitat de ea. Vezi continuarea AICI.

viewscnt

Din aceeași categorie