Marius Saizu

Marius Saizu

Prezintă: Focus – vineri – duminică ora 18.00

Marius Saizu are un trecut consistent în munca de televiziune. Şi-a început cariera la Piteşti ca reporter la o staţie locală, apoi a venit în Bucureşti, unde a continuat această profesie. Mult timp a fost reporter special, ceea ce i-a permis să fie prezent mereu în mijlocul evenimentelor.

Din 2006, face parte din echipa Prima TV. A fost şef al secţiei Eveniment şi reporter special. A transmis de la cele mai diverse evenimente, atât de la războiul din Irak cât şi de la Campionatul European, atât de la alegerile din America cât şi de la alegerile din Moldova.

În octombrie 2009 a fost singurul jurnalist din România invitat de ONU, la Viena, la o conferinţă Internaţională pe problema traficului de arme şi interzicerea armelor neconvenţionale şi a testelor nucleare.

În primăvara anului 2010, Marius Saizu a prezentat emisiunea "Galileo", producţie ce a venit în completare a muncii sale de reporter. În 2014, Marius Saizu a prezentat "Dosarele DNA", o emisiune marca Focus, în care, în premieră în România, echipa emisiunii face o analiză completă şi obiectivă a cazurilor celebre investigate de Direcţia Naţională Anti-Corupţie (DNA).

Marius Saizu este şi realizator şi prezentator al emisiunii Zona de conflict de la Prima News.

 

viewscnt

Emisiuni

Stiri