E vremea să câştigi din nou Premii pe cuvânt!

E vremea să câştigi din nou Premii pe cuvânt!

Cel mai de succes concurs revine la PRIMA TV! Zilnic, poţi câştiga un premiu în valoare de 100 de euro, iar premiul cel mare te duce, de Crăciun direct la… relaxare. Îti oferim o vacanţă la munte, la Cheile Grădiştei, să te bucuri de aer curat şi relaxare în perioada Crăciunului. Pentru tine şi familia ta!

Ce trebuie să faci este să găseşti în emisiunile PRIMA TV cuvintele-indicii. Înscrie, în aceeaşi zi, în secţiunea special dedicată concursului de pe www.primatv.ro, două cuvinte indicii şi spune-ne pe ce canal urmăreşti acasă Prima TV HD. Apoi, uită-te în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, la Focus la prima oră şi află dacă ai caştigat! Câştigătorul zilei va fi anunţat în cadrul matinalului nostru. Mai multe indicii, mai multe şanse de câştig!

Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat pe www.primatv.ro. Detalii poti afla şi de pe pagina noastră de Facebook, www.facebook.com/PrimaTVRomania.

Ţine-te de cuvânt şi câştigă premii super tari cu Prima TV!

Toate detaliile se regăsesc în Regulamentul complet al campaniei, care poate fi accesat AICI.
Am citit și sunt de acord cu Regulamentul campaniei Am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate