POEZIE ŞI DELICATEŢURI

Rulează: Duminică, ora 14:00
Prezintă: Mircea Dinescu

În fiecare duminică, de la ora 14.00, Mircea Dinescu îi aşteaptă pe telespectatori cu emisiunea Poezie şi delicateţuri la Prima TV. Un show de două ore în care ingredientele culinare sunt omniprezente iar sarea şi piperul sunt adăugate de confesiunile invitaţilor. Toate acestea în cadrul de poveste al Portului Cultural Cetate.

Poezie şi delicateţuri oferă o bună ocazie telespectatorului să intre într-o lume în care poezia este în orice, de la un pahar de vin până la povestea de viaţă a invitaţilor, iar bucătăria tradiţională este la ea acasă. Tocmai de aceea din această toamnă, Mircea Dinescu va merge prin târgurile locale şi va arăta ce va achiziţiona pentru masa pe care o pregăteşte invitatului din emisiune. Totul abordat simplu, fără pretenţii, doar cu un aer extrem de autentic adăugat de localnici şi de poetul Mircea Dinescu.

Ca noutate, emisiunea va prezenta şi un concurs de lăutari, în fiecare ediţie concurează câte 3 interpreţi cu 2 cântece, unul la rece şi unul acompaniat de taraf. Invitatul zilei şi Dinescu vor alege câştigătorul ediţiei, iar la finalul fiecărei luni, se va desemna “lăutarul lunii”, urmând ca în ediţia din 26 decembrie să se stabilească “lăutarul anului”.

viewscnt

Vedete

Stiri