SĂNĂTATE CU STIL

Rulează: Sambătă, de la ora 11.00
Prezintă: Luciana Indre

Sănătate cu stil este o emisiune pentru toţi cei care îşi doresc să îşi cultive un stil de viaţă sănătos. Luciana Indre, prezentatoarea emisiunii, aduce în prim-plan profesionişti din diverse domenii: de la medici specialişti în tratarea diferitelor boli şi afecţiuni, la esteticieni care prezintă tehnologii revoluţionare, nutriţionişti, precum şi specialişti din industria beauty, traineri, psihologi etc.

Lipsa activităţii fizice, stresul cotidian şi alimentaţia nesănătoasă sunt principalele cauze de îmbolnăvire în ţara noastră. Iar în lipsa educaţiei pentru sănătate, obiceiurile proaste se transmit de la o generaţie la alta. De ce e importantă mişcarea? Cum gestionăm situaţiile stresante? Ce rol joacă alimentaţia în menţinerea stării de sănătate? Instructorul de fitness, psihologul si nutriţionistul ştiu răspunsurile şi au la îndemână soluţiile pentru a ne reda echilibrul. În emisiunea Sănătate cu stil, sfaturile avizate sunt gratuite şi sănătoase. 

“Emisiunea este un ghid pentru toţi cei care vor să adopte un stil de viaţă sănătos, aşa că şi în acest sezon vom avea medici din toate specializările, noutăţi din zona de beauty şi multe sfaturi sănătoase”, dezvăluie realizatoarea emisiunii, care apare cu un look complet nou.  

viewscnt

Vedete

Stiri