Duminică la Prima TV, de la ora 20.00, Un Schimb de mame din care două familii vor avea ce învăţa

Schimb de mame este unul dintre cele mai de succes reality-show-uri din România cu multe participante la activ care şi-au dorit să trăiască experienţa acestui show şi s-au înscris în competiţie.

Duminica aceasta, la PrimaTV, de la ora 20.00, la Schimb de mame vă veţi întâlni cu Alexandra Paula Maciu, din Oradea, care va face schimb de mame cu Daniela Moise, din Brăila. În Oradea, Paula are un soţ pe nume Florin şi doi copii: Alex, de 5 ani şi Raisa, de un an şi jumătate. În Brăila, Daniela are un soţ pe nume Daniel şi un băieţel, Rareş. Asemănările dintre cele două familii se opresc la vârstă: şi cele două mame şi cei doi taţi au în jur de 30 de ani. Apoi încep deosebirile. Ajunsă în Brăila, Paula nu este deloc de acord cu dulciurile pe care le mănâncă Rareş zilnic. Copiii au nevoie de o alimentaţie sănătoasă, şi mama de schimb este gata să lupte pentru asta. De aceea îl pune pe tata să construiască un cufăr în care să închidă toate relele acestei lumi! Nici Dana nu este de acord cu ce găseşte în Oradea. Chiar dacă tatăl de aici îi găteşte mamei chinezeşte, ea se revanşează cu o pizza pe cinste. În schimb, nu se descurcă mai deloc la exerciţiile de logopedie pe care trebuie să le facă cu Alex. Telespectatorii pot vedea mai multe duminică, la Schimb de mame, de la ora 20:00, la Prima TV. (vezi video aici)

 

Doamnele care îşi doresc să trăiască experienţa “Schimbului de mame” se pot înscrie la numerele de telefon 0727 224 974 şi 021 311 70 94, la adresa de e-mail schimbdemame@paprikastudios.eu sau pe pagina oficială de facebook a reality-show-ului facebook.com/schimbdemameoficial. Cele care se vor înscrie vor putea câştiga o vacanţă all inclusive în Grecia.

 

viewscnt

Din aceeași categorie