REŢETE GUSTOASE ŞI SĂNĂTOASE, ÎN FIECARE ZI DE VINERI, LA FOCUS LA PRIMA ORĂ

Cine sunt cei doi realizatori ai rubricii de cooking difuzată în fiecare zi de vineri, la Focus la Prima Oră?
Patricia şi Horia sunt cei care ne vor învăţa cum putem obţine reţete gustoase şi sănătoase.
 
PATRICIA
 
Patricia Rusu este nutriţionist format în medicină complementară şi mind-body coach.
Creează programe de coaching integrat pentru cei care s-au săturat de diete şi planuri alimentare şi sunt gata să preia controlul asupra greutăţii lor, asupra sănătăţii lor, să obţină un stil de viaţă sănătos, care să şi dureze.
 
Pe lângă informaţiile vizavi de modul corect de funcţionare a corpului când vine vorba de slăbit, împreuna cu clienţii ei, lucrează la reconectarea cu interiorul, cu sinele, la abilităţile de autoîngrijire şi autocunoaştere în ceea ce priveşte zona de alimentaţie.
Combinând ultimele practici din neuroştiinţă cu principiile antice şi spirituale ale zonei de mindfulness, ajută oamenii să remodeleze şi să reprogrameze vechile obiceiuri şi percepţii vizavi de mâncare, astfel încât alegerile alimentare sănătoase să fie simţite ca fiind naturale, automatizate şi chiar uşoare!
 
Pe Patricia o puteţi urmări prezentând rubrica de cooking din cadrul matinalului Focus la Prima Ora, alături de Horia Şimon, la Prima TV.
Patricia vă poate răspunde oricărei întrebări legată de nutriţie, aici: https://www.facebook.com/patriciarusu
 
 
 
HORIA
 
Horia Şimon este un bucătar a cărui activitate profesională este concentrată în jurul paradigmei actuale a bucătăriei slow food.
Experienţa acumulată în cei peste 15 ani de activitate a reuşit să îl ajute să contureze un concept culinar bine pus la punct, cu un centru de greutate extrem de bine definit: produsul local.
Trecerea în aceşti ani prin aproape toate bucătăriile lumii, de la cea japoneză până la cea peruană, cu popasuri dese şi lungi în gastronomia franţuzească şi spaniolă (unde s-a şi format profesional), nu a făcut altceva decât să-i întărească ideea importanţei produsului local.
 
Dezvoltarea unui întreg concept gastronomic în jurul acestei paradigme aduce provocări extrem de mari, drumul foarte scurt de la fermă la farfurie dovedindu-se a fi unul extrem de anevoios. 
Ultimii 5 ani au fost anii dedicaţi în mare parte cercetării patrimoniul naţional culinar, împreună cu obiceiurile şi cutumele dezvoltate în jurul a ceea ce înseamnă masa noastră cea de toate zilele, în diferitele zone ale ţării.
 
Pe Horia îl puteţi urmări prezentând rubrica de cooking din cadrul matinalului Focus la Prima Ora, alături de Patricia Rusu, la Prima TV.
Dacă aveţi vreo întrebare pentru Horia, îl puteţi găsi aici: https://www.facebook.com/Chef.Horia.Simon
 
viewscnt

Din aceeași categorie