Te-ai săturat să te lupţi cu temele copilului? Sâmbătă, de la ora 20.00, la Supernanny, părinţii vor afla cum să abordeze corect această situaţie.

Te-ai săturat să te lupţi cu temele copilului? Sâmbătă, de la ora 20.00, la Supernanny, părinţii vor afla cum să abordeze corect această situaţie.

Sâmbătă, de la ora 20.00, părinţii trebuie să fie cu ochii pe Prima Tv pentru a urmări cea mai populară emisiune de parenting din lume, Supernanny. Urania Cremene îi aşteaptă pe toţi cei care doresc să găsească soluţia potrivită în relaţia cu copiii lor să urmărească emisiunea şi să îşi găsească propriile soluţii. Te-ai săturat să te lupţi cu temele copilului? Sâmbătă, de la ora 20.00, la Supernanny, părinţii vor afla cum să abordeze corect această situaţie.  

Rebeca este o fetiţă de 8 ani iar mama ei, Maria se află în impas privind relaţia lor. Tensiuni şi lacrimi este ceea ce le caracterizează şi în fiecare zi se cască între ele o prăpastie tot mai mare. Rebeca şi Maria locuiesc în Baloteşti, alături de tatăl Giuseppe şi juniorul Matei, în vârstă de 3 ani şi jumătate. O familie tânără, frumoasă, dar marcată de relaţia şubredă dintre mamă şi fiică. Care să fie cauza acestei stări de fapt? Să fie aceea că Rebeca se simte sufocată de presiunea continuă din partea mamei, atunci când trebuie să facă teme? Să fie lipsa de apreciere reciprocă? Să fie vorba despre gelozie pe frăţiorul privilegiat cu o altfel de atenţie? Răspunsurile le vor afla telespectatorii, în al doilea episod al emisiunii Supernanny. După ce va observa dinamica relaţiei lor, Urania Cremene le va oferi părinţilor soluţii ce sunt la îndemâna multor alte familii în care lecţiile online, atitudinea şi cuvintele toxice şi chiar lipsa restricţiilor cu privire la dulciuri reprezintă probleme cât se poate de actuale.

Urmăriţi un nou episod Supernanny, sâmbătă de la ora 20:00, la Prima TV, pentru o nouă poveste de viaţă cu final fericit datorită expertului în parenting Urania Cremene!  

Vezi video aici:  https://www.youtube.com/watch?v=0pkHPtWzR20

 

viewscnt

Din aceeași categorie