ALTITUDINE



PRODUCTIE: 2017
REGIE: Alex Merkin
DISTRIBUTIE: Dolph Lundgren, Denise Richards, Jonathan Lipnicki
DIFUZARE: 28 iunie 2022 20:00

În zborul 709 singurul lucru mai periculos decât pierderea controlului este acela de a-l prelua înapoi. Pregătiţi-vă pentru impact!

Agentul FBI Gretchen Blair se află într-un zbor către locul de muncă din Washington D.C, când omul aşezat alături de ea îi propune o ofertă neobişnuită. Bărbatul îi explică faptul că avionul este pe cale de a fi deturnat, şi promite să-i plătească 75 de milioane de dolari dacă ea îl poate aduce înapoi pe pământ, în condiţii de siguranţă. La început, ea râde şi ia totul ca pe o glumă, dar atunci când o bandă de hoţi profesionişti preia controlul avionului, ea îşi dă seama că omul are dreptate. Cine ar fi crezut că de data aceasta va fi cea mai periculoasă călătorie pentru Gretchen.

Agent Gretchen se trezeşte prinsă în mijlocul unui jaf elaborat aflat la înălţime şi luptă pentru a salva pasagerii, în timp ce hoţii ameninţă siguranţa acestora, căutând obiectele furate ascunse undeva la bord. Tânăra agent se află în lupta vieţii ei şi încearcă să împiedice deturnarea avionului, fiind nevoită să aleagă între două facţiuni ale unei bande criminale. Oare care va fi deznodământul imprevizibilei misiuni?

viewscnt

Stiri