AEROMANIA 10 ANI, un spectacol complex cu prezenţă obligatorie

AEROMANIA 10 ANI, un spectacol complex cu prezenţă obligatorie

Cel mai spectaculos show privat de acrobaţie aeriană din România este programat pentru 2 iulie 2016, începând cu orele 15.oo. Pentru iubitorii de adrenalină, pasionaţii de aviaţie sau, pur şi simplu, turiştii curioşi, ediţia aniversară 10 ANI Aeromania de la Aeroportul Internaţional Tuzla este o experienţă obligatorie.

Spectacolul de anvergură internaţională, organizat exclusiv din fonduri private de cătreAsociaţia Regională pentru Promovarea Aviaţiei şi Regional Air Services, cu sprijinul a peste 60 de companii şi organizaţii non-profit dintre cele maiprestigioase, este unul complex şi ofertant atât în aer, cât şi la sol.

Pe lângă acrobaţiile şi demonstraţiile piloţilor de podium mondial, la Aeromania se pot admira exponatele din standurile de aviaţie, maşinile de epocă, se ascultă muzică live în cadrul garden party-ului pregătit de organizatori, într-o atmosferă neconvenţională şi de nerefuzat, cu oferte culinare pe măsură: de la vin, bere şi grătar, la specialităţi raw-vegan.


Aeromania este singurul airshow pentru care a fost produsă o bijuterie proprie, unicat, o insignă din argint manufacturată în ediţie limitată de Casa de bijuterii Micri Gold. Acesta este semnul distinctiv al celor care promovează, respectă şi susţin performanţa obţinută prin muncă şi pasiune, câteva exemplare fiind disponibile spre vanzare pewww.pilotshop.ro şi în incinta aeroportului, exclusiv in ziua evenimentului.

Aeromania, până la nori şi chiar dincolo de ei

Timp de 8 ore, unii dintre cei mai faimoşi acrobaţi din lume execută demonstraţii care taie răsuflarea celor prezenţi.
Capul de afiş este şi anul acesta lituanianul Jurgis Kairys, multiplu campion european şi mondial la acrobaţie. Figurile create de el - „Roata lui Kairys” (un desen ce seamănă cu roata din parcurile de distracţii) şi „Micul Loop” (un fel de spirală pe cer) ţin ochii aţintiţi către cer.

Demonstraţiile militare cu avioane şi elicoptere din flota Forţelor Navale şi Forţelor Aeriene Române completează programul. Statul Major al Forţelor Aeriene şi Statul Major al Forţelor Navale au pregătit 2 programe: inserţia şi extracţia rapidă a unei grupe de 8 militari, acţiune în timpul căreia aceştia pot folosi armamentul individual şi vor trage cu muniţie de manevră, coborârea salvatorului şi ridicarea cu troliul a unui ranit, folosind targa de salvare.

Hawks of Romania, reprezentanţi ai ţării noastre la evenimente şi competiţii aviatice internaţionale, dar şi balonul cu aer cald al Aeroclubului României dau culoare evenimentului.

După prezentarea flotei Regional Air Services, inclusiv a elicopterelor, mintingul se va încheia cu tradiţionalul număr aviatico-pirotehnic susţinut de Air Bandits (Jurgis Kairys, Ioan Postolache, Dan Ştefănescu şi Dan Conderman). Nelipsita „vânătoare tâlhărească” dintre cei trei Iacări acrobaţi şi Jurgis Kairys simulează o scenă de luptă cu spectacol garantat.
Iacării Acrobaţi sărbătoresc în cadrul Aeromania cei 10 ani de la debutul lor ca prima formaţie privată de acrobaţie a ţării – debut care a avut loc tot pe aeroportul din Tuzla – prietenia dintre Iacări şi RAS fiind una veche si durabilă.

Toate momentele incendiare vor fi surprinse de obiectivele profesionale ale celor peste 100 de fotografi oficiali ai evenimentului, cu susţinerea Nikon - partenerul Aeromania pe partea de fotografie.

Aeromania la sol – garden party, concerte, expoziţii, concurs foto, food court
Atmosfera va fi întreţinută la sol de formaţii rock celebre, pe gustul audienţei. Concerte live sunt susţinute de Mihai Mărgineanu (absolvent al Şcolii de Piloti de la Tuzla), formaţiile Zdob şi Zdub şi R.O.C.K. şi altii.

Rockerii de la Zdob şi Zdub sunt cunoscuţi pentru stilul lor etno-rock, cele maicunoscute hituri fiind “DJ Vasile”, “Zdubii bateţi tare” sau “Bunica bate toba”. Băieţii din Moldova promit un concert pe măsura spectacolului din aer. Şi nici nu e greu, având în vedere stilul trupei şi atitudinea de showman a solistului Roman Iagupov.

Rock-ul alternativ este completat de muzica pop rock şi folk a inconfundabilului Mihai Mărgineanu. Unul dintre cei mai autentici şi populari artişti ai momentului, Mărgineanu va încânta publicul cu hituri ca "Mă iubeşte femeile" sau "Aviaţia" - inspirate din folclorul urban. Absolvent al Şcolii de Zbor de la Tuzla, Mărgineanu este pasionat de aviaţie şi, totodată, organizatorul concertelor oferite la Tuzla în ultimii ani.
Trupa The R.O.C.K. va susţine un concert tribut AC/DC. La aeroport se vor reasculta şi cânta hit-uri celebre precum „Back In Black”, „Highway to Hell”, „Thunderstruck”, „Hell's Bells”, „You Shook Me All Night Long”, „TNT”.

Adrenalina poate fi “îmblânzită” în zona mai liniştită a expoziţiilor aviatice sau a maşinilor de epocă (Retromobil) – unde vor fi expuse peste 25 de maşini de colecţie.

Şi, pentru că distracţie pe stomacul gol nu se poate, zona de food court este pregătită din toate punctele de vedere. Cantina 9 prepară la vedere micii, cârnaţii ardeleneşti, ceafa de porc şi apetisantele costiţe afumate, alături de care cea mai potrivită băutură este berea rece, din belşug. mara cu merinde completează atmosfera energizantă şi aduce culoare şi vitamine în preparatele raw vegan pentru că, spun ei, "Life is too good to eat bad food!". La Panaitache găsiţi mâncarea gătită tradiţional, punctul forte fiind fasolea cu ciolan "Spaima cascadorului", pregătită la faţa locului, pe pirostrii. Toate însoţite de limonada, căpşunată şi socată, adevăraţi combustibili pentru o zi de vară! In loja VIP se vor degusta unele dintre cele mai savuroase vinuri ale Domeniilor Sâmbureşti, iar specialiştii de la Kfea.ro vor avea grijă cu espresso şi cappuccino să nu cumva să vă relaxaţi prea mult.
Da, putem spune ca anul acesta Aeromania este şi o sărbătoare culinară.

Ca în fiecare an, la Tuzla se va desfăşura concursul de fotografie, Aeromania fiind cea mai mare provocare a fotografilor de acţiune. Înscrierile la concurs se fac prin completarea unui formular care poate fi descărcat de pe pagina de FaceBook RAS Aeroport Tuzla sau AEROMANIA, sau poate fi ridicat de la birourile din aeroport ori solicitat la adresa pr@regional-air.ro. Imaginile se vor transmite pe e-mail, pe adresapr@regional-air.ro. Premiile constau în zboruri cu avionul, iar desemnarea câştigătorului se face la o săptămână după show.
În cadrul parteneriatului, reprezentanţii Nikon vor pune la dispoziţie şi echipament foto pentru testare pe durata spectacolului aerian.

Bilete VIP
Accesul general la spectacolul aerian este, ca în fiecare an, liber.
Pentru cei care vor, însă, un plus de vizibilitate şi mai mult confort, un anturaj select şi autografe de la piloţii şi cântăreţii ediţiei aniversare AEROMANIA 10 ANI, există bilete VIP care se pot achiziţiona de pe site-ul www.vreaubilet.ro /http://www.vreaubilet.ro/component/k2/item/2060-aeromania-10-ani
Acestea sunt disponibile în 2 variante: bilete simple (75 lei), pentru accesul în zona VIP, special amenajată în linia întâi a acrobaţiilor, artificiilor şi concertelor şi biletele ZBOR VIP (350 lei) - care includ o plimbare deasupra plajelor cu unul dintre avioanele din flota Regional Air Services.

Tansport
Aeromania este evenimentul la care Aeroportul Tuzla devine neîncăpător pentru miile de amatori de acrobaţii aeriene. Anul acesta, 3 autobuze vor circula gratuit în ziua de 2 iuliedin Constanţa, până la Aeroportul Tuzla. Maşinile pleacă de la Gara Constanţa la orele15.00, 15.30 şi 16.00, iar orele de întoarcere sunt 20.00, 20.30 şi 21.00.
Autobuzele care merg spre Aeroportul Tuzla afişeaza atât inscriptia „CURSĂ SPECIALĂ”, cât şi posterul AEROMANIA.
Organizatorii au pregătit două intrări şi două terenuri pentru parcare destinate celor care vin la aeroport cu maşina personală.

Evenimentul din 2 iulie este sprijinit de CMV Aviation Insurance Broker, Micri Gold, Toortitzi, Ana Hotels – Hotel Europa, BRD Societe Generale, Policolor, Tiriac Auto şi alţii.
Aeromania 2016 este promovată de: Prima TV, Neptun TV, Pro FM, Radio Vacanţa, Radio Constanţa, Adevărul, Dilema veche, Historia, LaPunkt, Agenţia Naţională de presă Agerpres, Etiquette, Aviatia.ro, Aeronews.ro, Aviatim, PS News, Constanţa News, City Podcast, Info Sud Est, Urban, E Vîrgolici, 273 de Locuri de Vizitat in România, Fusion, Casino, Suntem România, Bestevent şi alţii.
Partenerii cu al căror ajutor a fost posibilă organizarea ediţiei aniversare Aeromania: Nikon, Retromobil Club România, RATC Constanţa, NEI Holding, UMO, Iacării Acrobaţi, PriaEvents, Asociaţia Aeroporturilor din România, Romanian Spotters, Maritimo Shopping Center, Asociaţia Naţională a Meteorologilor Aeronautici, Asociaţia Litoral, Complex Vera, Hotel Pam Beach si alţii.

Organizatori:
Regional Air Services www.regional-air.ro şi Asociaţia Regională pentru Promovarea Aviaţiei
Adresa: Aeroport Tuzla, Staţiunea Tuzla, Constanţa, Cod: 907295, România
Program: 15.00-22.00. Accesul în aeroport se face începând cu orele 14:30
Intrarea este liberă. Bilete VIP si ZBOR VIP sunt puse în vânzare pewww.vreaubilet.ro.

CONDITII SPECIALE:
În situaţia în care conditiile meteorologice nu permit desfăşurarea acrobaţiilor aeriene sau a spectacolului de artificii, evenimentul va fi reprogramat pentru duminică, 3 iulie – biletele achiziţionate fiind valabile pentru această dată.
Zborurile VIP trebuie planificate împreună cu organizatorii. În acest scop, vă rugăm să contactaţi telefonic sau pe e-mail: 0754070551 / pr@regional-air.ro
Zborurile VIP se pot face oricand înainte sau după airshow, dar nu în timpul acestuia

viewscnt

Din aceeași categorie