Împarte bucuria Paştelui la Prima TV!

Împarte bucuria Paştelui la Prima TV!

De Paşte, Prima TV a pregatit pentru telespectatori un program special cu show-uri cu iz românesc şi filme pentru toate gusturile, vedete şi poveşti ale românilor de pretutindeni care urmează tradiţiile pascale chiar dacă sunt departe de casă.

În Vinerea Mare, de la ora 20.00, telespectatorii vor urmări filmul Fericire cu orice preţ, cu Jennifer Aniston în rolul principal, şi de la ora 22.30 filmul românesc Cel mai iubit dintre pământeni, o ecranizare a romanului cu acelaşi nume, scris de Marin Preda. Filmul, în regia lui Şerban Marinescu, cu Ştefan Iordache în rolul principal, prezintă orori ale închisorilor comuniste.

Sâmbătă, 01 mai, în seara de Paşte, de la ora 20.00, Prima TV pregăteşte telespectatorilor o super ediţie a emisiunii Supernanny cu Urania Cremene. (vezi video aici) în care părinţii pot învăţa cum poţi avea un copil cu care să te înţelegi uşor şi, de la ora 21.30, filmul Labirintul lui Pan, un film mexicano-spaniol în regia cunoscutului Guillermo del Toro. Pelicula a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes, în 2006, şi are 3 premii Oscar, o nominalizare la Globul de Aur şi 3 premii BAFTA.

În ziua de Paşte, telespectatorii pot savura un film românesc Două lozuri, cu Grigore Vasiliu Birlic şi Radu Beligan, duminică, de la ora 9.00 şi la  Insider politic, de la ora 11.00, Sebastian Zachmann are un invitat de valoare, pe Teodor Paleologu. Alături de renumitul politolog, jurnalistul va aborda teme legate de religie, creştinism, ortodoxie şi implicarea Bisericii în viaţa cetăţii.

Tot duminică, Mircea Dinescu va încânta telespectatorii cu tradiţii de Paşte într-o serie de 2 live-uri de la Port Cultural Cetate, una de la ora 10.30 până la ora 11.00 , unde telespectatorii vor urmări pregătirile şi preambulul transmisiei de la ora 13.00. Invitaţii de gală sunt cunoscutul folclorist Grigore Leşe, jurnalistul Radu Banciu şi naista Oana Lianu. Tradiţii, voie bună, cântece lăutăreşti şi o bogăţie a preparatelor culinare româneşti asezonate cu poveşti ale invitaţilor, toate la  Poezie şi delicateţuri, noua emisiune semnată Mircea Dinescu, live la Prima TV, de la ora 13.00.

Sărbătoreşte alături de Prima TV şi asistă duminică seara la un Schimb de mame spectaculos în care, de data aceasta, taţii vor fi puşi la grea încercare.(vezi video aici) iar luni şi marţi sărbătoarea continuă la Exclusiv Vip.  Cei care vor accepta invitaţia lui Cristi Brancu, se vor aşeza la masa de Paşte împreună cu câţiva dintre cei mai iubiţi artişti din România unde se vor aduna poveştile şi glumele cele mai bune. Invitaţi vor fi Valentin Sanfira, Steliana Sima şi Daniela Gyorfi. Se va face şi un campionat al ciocnitului ouălelor iar cine va câştiga, telespectatorii vor afla, luni de la ora 15.00, la Prima TV. Iar marţi, de la aceeaşi oră, nu trebuie ratat Exclusiv VIP, o ediţie de colecţie cu Irina Loghin şi Ramona Bădescu.

Giulia, Ioana Petric, Gabriela Marin si Diana Bart îi invită pe telespectatori să petreacă împreună, de Paşte, o după amiază liniştită, luni, de la ora 17.00, la Prima TV. Într-o ediţie specială de Paşte, Nicole Cherry şi sora ei, prezentă în premieră pe micul ecran, povestesc despre mesele din familie şi legătura între surori. Din emisiune nu vor lipsi delicioasele reţete semnate Diana Bart.

Ştirile Focus vin în continuare cu cele mai noi informaţii despre vacanţele românilor pe timp de pandemie în campania Paşaport de vacanţă şi cu sărbătorile departe de casă ale românilor din diaspora. Nu rata ediţia specială a ştirilor Focus, duminică de la ora 12.00 şi  în fiecare zi de la ora 18.00, unde jurnaliştii Focus vin cu ştiri despre tine la cel mai important jurnal, Focus 18.

Împarte bucuria sărbătorilor de Paşte la Prima TV!

viewscnt