ÎNSCRIE-TE LA “SCHIMB DE MAME” ŞI POŢI CÂŞTIGA O VACANŢĂ ÎN GRECIA, NUMAI LA PRIMA TV!

ÎNSCRIE-TE LA “SCHIMB DE MAME” ŞI POŢI CÂŞTIGA O VACANŢĂ ÎN GRECIA, NUMAI LA PRIMA TV!
Vino la casting! 
 
Înscrie-te la schimbdemame@paprikastudios.eu, sună la numerele de telefon 0727.224.974 sau 0213117094 sau lasă-ne un mesaj pe pagina de Facebook a emisiunii! 
Fii personajul principal din emisiunea ta preferată! 


Prima TV a început înscrierile pentru noul sezon al emisiunii “Schimb de mame”. Cel mai longeviv reality-show din România a fost urmărit până acum, timp de 30 de sezoane, de milioane de telespectatori, iar experienţa schimbului de mame a fost trăită de sute de familii din toate colţurile tării.

 

Mamele „de schimb” au avut şansa să-şi descopere talente nebănuite şi să înveţe lucruri noi în timpul participării la emisiune. Ele au experimentat un alt stil de viaţă, iar această aventură a reprezentat şi un moment important pentru ele şi familiile lor. „Schimbul de mame” este nu doar educativ, ci şi distractiv!

Doamnele care doresc să devină vedetele noului sezon „Schimb de mame” trebuie să aibă cel puţin un copil minor în familie şi o locuinţă cu cel puţin două camere locuibile, indiferent de zona ţării.

 

Fiecare dintre protagonistele noului sezon are posibilitatea de a câştiga titlul de “Prima Mamă” şi premiul constând într-o vacanţă în Grecia pentru toata familia. Premiul este oferit de Holiday Plus.

 

Vezi regulamentul complet aici:
https://www.primatv.ro/concursuri/regulament-televoting-prima-mama-editia-31-schimb-de-mame-sezon-primavara-2021-20037415

 

 

viewscnt