Prima lecţie de schi - weekendul acesta, pârtia Borlova Muntele Mic!

Prima lecţie de schi - weekendul acesta, pârtia Borlova Muntele Mic!

Iarna e încă în toi şi zăpada se aşterne pe pârtii. Pentru toţi iubitorii de schi şi pentru cei ce nu au avut încă curaj să se urce pe schiuri, Prima TV are o oferta de nerefuzat: o lecţie de iniţiere de schi, gratuită, în cadrul evenimentului Wintertour, care are loc pe mai multe pârtii din ţară. Concursul iniţiat de Prima TV se desfăşoară pe www.primatv.ro. Aici se pot înscrie toţi cei care care îşi doresc să descopere tainele schiatului şi să petreacă o zi de neuitat pe pârtie. Concursul se desfăşoară în perioada 12 ianuarie – 06 martie 2022 iar câştigători vor fi declaraţi primii înscrişi pe site. Grupurile vor fi formate din 6 persoane ce vor beneficia gratuit de lecţia de schi oferită de un instructor autorizat. Locaţiile în care vor fi oferite lecţiile de schi sunt cele în care de desfăşoară evenimentul Wintertour:

  • 5 - 6 martie – pârtia Pârtia Borlova Muntele Mic

    Lecţiile de iniţiere au loc între orele 11:00 - 15:00, alege o oră care să se încadreze în acest interval orar.

Înscrierea în concurs se face online, gratuit, prin accesarea şi completarea formularului de pe pagina specială de concurs de pe www.primatv.ro . Pentru o înscrierea validă a unui participant, este necesar ca acesta să completeze formularul de pe site, să aleagă cu grijă data şi ora; să aibă o condiţie fizică ce îi permite să schieze, să se protejeze, respectând reglementările legale privind pandemia de COVID 19, să aibă schiurile personale sau închiriate şi să vină la corturile Winter Tour (Prima TV) aflate la baza pârtiei, cu 15 minute înainte de ora la care s-a programat la lecţia gratuită de schi. Punctele se localizează uşor, după muzică, steagurile colorate şi atmosfera de sărbătoare. Odată premiul câştigat, acesta nu este transmisibil şi nu poate fi transformat în bani. Cei înscrişi în concurs pot participa doar o dată pe zi, orice altă înscriere a unui participant în aceeaşi zi nu va fi luată în considerare. În cazul în care un câştigător nu se poate prezenta la lecţia de schi şi nu poate fi contactat prin telefon sau refuză să accepte premiul, premiul se anulează şi nu se reportează următorului înscris.

Mecanismul concursului poate fi accesat pe www.primatv.ro şi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/PrimaTVRomania

viewscnt