Ştirile Focus aduc cele mai noi informaţii despre vacanţele românilor pe timp de pandemie în campania Paşaport de vacanţă

Ştirile Focus aduc cele mai noi informaţii despre vacanţele românilor pe timp de pandemie în campania Paşaport de vacanţă

Ştirile Focus vin cu toate detaliile legate de vacanţele pe care românii le pot face anul acesta. Din 22 aprilie, în fiecare zi, Focus va difuza reportaje cu toate destinaţiile şi informaţiile utile legate de călătoria în siguranţă pe timp de pandemie. La ştirile Focus, ştiri despre tine, în fiecare zi de la ora 18.00, de luni până joi de la ora 14.00 şi 22.00 cît şi în matinalul Focus la prima oră, de luni până vineri de la ora 7.00 la 10.00, telespectatorii pot afla, în campania Paşaport de vacanţă,  tot ce trebuie să ştie despre locaţiile unde pot merge vara aceasta.

Toate detaliile de care au nevoie românii să călătorească în vacanţa de vară, în condiţiile COVID 19, în cele mai accesibile concedii, urmând a fi prezentate, săptămânal, destinaţii populare din: Turcia, Grecia, Bulgaria, România - cu informaţii utile despre litoralul românesc şi Delta Dunării plus pensiunile montane.
Nu vor fi ocolite nici destinaţiile exotice: Maldive, Caraibe, Dubai, Thailanda, Indonezia, Zanzibar, Africa cu celebrele safari sau croaziere de lux.Toate informaţiile se pot găsi şi pe site-ul focusprimatv.ro în secţiunea Paşaport de vacanţă.

viewscnt