FoodPro Preloader

Cele mai bune 5 filme cu Julianne Moore

Actrița americană Julianne Moore este un nume mare la Hollywood, filmele în care a jucat vedeta în vârstă de 58 de ani au atras milioane de spectatori în toată lumea.

Julianne Moore, care a studiat teatrul la Universitatea din Boston, a câștigat, în lunga ei carieră, un premiu Oscar și două Globuri de Aur. În 2015, revista Time o plasa între cei mai influenți 100 de oameni de pe planetă.

Cariera de actriță a Juliannei Moore a început cu o telenovelă, As The World Turns, pentru care a câștigat un premiu Emmy, la sfârșitul anilor '80. În decadele următoare, Julianne Moore a devenit o actriță desăvârșită, atrăgând numeroase laude din partea criticilor pentru filmele Boogie Nights, The End of The Affair, Far from Heaven și The Hours.

Julianne Moore a jucat în zeci de filme, printre care mai reamintim doar Next, Children of Men, Blindness, A single man, Kingsman: The Golden Circle și The Big Lebowski.

Pe Julianne Moore o poti urmari in Suburbicon, un film de exceptie ce va fi difuzat in curand, la Prima TV.

Actrița Julianne Moore încă apare în producții TV, în special ca invitat. A fost implicată în proiecte de renume, precum Saturday Night Live, Sesame Street sau Inside Amy Schumer, Difficult People și, cel mai recent, Nightcap.

Tot din filmografia recentă a Juliannei Moore este și pelicula Suburbicon, pe care o puteți urmări pe Prima TV. Filmul regizat de George Clooney este o comedie neagră desăvârșită, în care îl puteți revedea și pe un alt mare actor de la Hollywood: Matt Damon. În Suburbicon, Julianne Moore joacă două roluri.


Top 5 filme cu Julianne Moore1. Magnolia (1999)
2. Still Alice (2015)
3. Far From Heaven (2002)
4. The Hours (2002)
5. Suburbicon (2015)

 

Pe Julianne Moore o poti urmari in Suburbicon, un film de exceptie ce va fi difuzat in curand, la Prima TV.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU