Claudia Fabian din Sovata a câştigat titlul de Prima Mamă şi 2000 de euro!

Claudia Fabian din Sovata a câştigat titlul de Prima Mamă şi 2000 de euro!

În urma televotingului a fost desemnată câştigătoarea titlului Prima Mamă a emisiunii Schimb de mame, difuzată duminica de la ora 20.00, la Prima TV. Claudia Fabian este cea care a fost votată drept Prima Mamă de către telespectatorii sezonului 28.

Claudia Fabian, din Sovata, este câştigătoarea celui de-al 28 -lea sezon Schimb de mame. Titlul de Prima Mamă, câştigat de Claudia, i-a adus în cont 2.000 de euro. Ea a fost aleasă prin sistem televoting chiar de telespectatorii acestei emisiuni.

Când a fost anunţată de premiul de 2.000 de euro, acordat de Prima TV, Claudia a fost surprinsă încât nu a avut timp să se gândească ce va face cu premiul pentru că nu s-a gândit vreodată că va câştiga. Bucuria ei cea mai mare a fost faptul că, în urma schimbului temporar de familii, a reuşit să aducă armonia în casa care a fost găzduită timp de o săptămână. În vârstă de 28 de ani, căsătorită şi cu o fetiţă de 5 ani, Claudia lucrează ca manichiuristă şi spune că a participat la emisiunea Schimb de mame pentru că îşi dorea o experienţă diferită.

“Nu m-am gândit că voi câştiga. Am vrut să particip pentru schimbul de experienţă şi nu a fost tocmai uşor, dar nici foarte greu. Am avut noroc de o familie cumsecade şi mi-a trecut timpul foarte repede datorită lor. Cu siguranţă aş mai repeta încă o dată experienţa asta” declară noua câştigătoare a titlului de Primă Mamă, Claudia Fabian.

PrimaTV continuă înscrierile pentru noul sezon al emisiunii Schimb de mame! Doamnele care doresc să devină vedetele noului sezon Schimb de mame, difuzat în fiecare duminică pe PrimaTV de la orele 20.30, trebuie să aibă cel puţin un copil minor în familie şi o locuinţă cu cel puţin două camere locuibile, indiferent de zona ţării. În noul sezon, mamele care cred că pot face faţă provocărilor pot să se înscrie la unul dintre cele mai solicitante misiuni pe care o pot îndeplini: cea de mamă pentru altă familie.

Înscrierile se pot face în continuare la numărul de telefon la 0727 224 974 sau la adresa de e-mail casting@paprika-latino.com! dar şi pe pagina oficială de facebook: www.facebook.com/schimbdemameoficial

viewscnt

Din aceeași categorie