Cronica Cârcotaşilor revine din 5 februarie la Prima TV

Cronica Cârcotaşilor revine din 5 februarie la Prima TV

Cronica Cârcotaşilor, cea mai longevivă emisiune de satiră din România este la Prima TV de 20 de ani, timp în care a adus zâmbetul pe buzele telespectatorilor cu modul unic în care a abordat diverse subiecte cotidiene. Emisiunea prezentată de Ioana Petric, Codruţ Kegheş (alias Cătălin Dezbrăcatu') şi Şerban Huidu este difuzată în fiecare miercuri, de la orele 20.00.

Cronica Cârcotaşilor a debutat pe micul ecran în anul 2000, iar în cele 40 de sezoane a devenit un brand de televiziune. Cea mai longevivă emisiune de divertisment din România revine cu sezonul 41, din 5 februarie, la Prima TV, în fiecare miercuri de la orele 20.00.

Anul acesta, în luna aprilie, Cronica Cârcotaşilor va împlini 20 ani de la lansare iar despre acest lucru Şerban Huidu spune: „În anul 2000, atunci când pregăteam prima ediţie a emisiunii, căutam un prezentator. Dintre toţi cei care veniseră mi-am dat seama că nimeni nu înţelegea ce voiam eu să scriu. Aşa am ajuns şi prezentator la Cronica Cârcotaşului. Nu mi-am închipuit niciodată că încercarea mea în media românească va ajunge să facă istorie şi Cronica va deveni una dintre cele mai longevive emisiuni din România. La 20 de ani de Cronică aş vrea să vă aduc aminte că: "sunteti ceea ce priviţi".

Codruţ Kegheş, alias Dezbrăcatu’, revine cu bucurie şi chef de treabă: “Am intenţia de a da jos 6-7 kg şi vreau să vorbesc cu Botezatu pentru a-mi schimba costumaţia. În rest, după atâţia ani de Cronica cârcotaşilor noul este că suntem la fel.”

În acest timp, Ioana Petric este pregătită corespunzător pentru sezonul 41: “Am făcut un team-building la munte unde ne-am distrat, ne-am relaxat şi acum abia aşteptăm să-i dăm drumul la treabă, cu forţe proaspete. Noul sezon este unul aniversar şi ştiu că va fi unul foarte reuşit pentru că avem o grămadă de subiecte, care mai de care.”

viewscnt

Din aceeași categorie