FoodPro Preloader

Cum să normalizezi hipertensiunea arterială

Toți experții consideră că stresul este unul dintre factorii semnificativi ai hipertensiunii arteriale. Excitația constantă duce la îngustarea și spasmul vaselor mici, ceea ce crește presiunea diastolică și sarcina asupra mușchiului inimii, având un efect negativ persistent asupra citirilor sistolice. Obezitatea și aportul masiv de sare contribuie, de asemenea, la triste statistici privind hipertensiunea. Astăzi însă, oamenii de știință au dezvoltat o serie de tratamente naturiste sigure, pentru hipertensiune, concepute pentru a stabiliza starea pacienților hipertensivi și remisiunea lor pe termen lung.

Atacurile de cord și accidentele vasculare cerebrale sunt invariabil principalele cauze de deces în lume. Aproape 16 milioane de oameni mor într-un an din cauza acestor patologii și adesea statisticile nu menționează că o anumită boală duce la apariția lor, lucru pe care mulți nu îl iau în serios. Hipertensiunea nu este degeaba numită „ucigașul tăcut”. Pacientul continuă să lucreze, fără să își dea seama de riscul la care se supune. Însă, dacă tensiunea arterială crește foarte mult și nu se iau măsuri la timp, pacientul poate ajunge la spital.

 

Tratamente naturiste - efecte

 

Cele mai recente medicamente naturiste sunt concepute pentru a readuce tensiunea arterială la normal, fără a mai trece prin creșteri bruște, fără a mai suferi dureri de cap și oboseală. Tratamentele naturiste conțin ingrediente 100% naturale care au rolul de a curăța vasele de sânge, de a reface pereții deteriorați și de a proteja țesutul capilar de rigiditate și fragilitate, reducând riscul formării cheagurilor de sânge în artere. Un tratament cu aceste remedii normalizează circulația vasculară și elimină anevrismele.

 

Fă exerciții fizice

 

Exercițiul fizic este, de asemenea, un mod foarte natural și eficient de a reduce tensiunea arterială și de a o ține sub control. S-a dovedit de o sută de ori că activitatea fizică regulată întărește inima, iar o inimă puternică înseamnă tensiune normală și mai puțină presiune asupra vaselor de sânge. Așadar, încearcă să faci cardio mai des, de preferință într-un ritm moderat. Nu trebuie să transpiri în fiecare zi pe banda de alergat din sala de sport, ci să folosești scările în loc de lift și să te plimbi pe jos în loc să mergi cu mașina. Înscrie-te la un curs de dans pentru vârstnici (din fericire, astăzi există astfel de cursuri de dans în aproape fiecare oraș).

 

Încetează să mai mănânci anumite produse în exces

 

Dacă suferi de hipertensiune arterială, ar trebui să acorzi o atenție specială dietei. În primul rând, este important să limitezi aportul de sare, iar norma să nu depășească 5 grame pe zi, ceea ce echivalează cu aproximativ 1 linguriță. Sodiul are, de asemenea, un efect negativ asupra sănătății rinichilor și vaselor de sânge și crește sarcina asupra riscului de a dezvolta boli cardiovasculare. De asemenea, ar trebui să ai grijă la consumul de cafea și, în general, de băuturile cu cofeină. Dacă încetezi să le utilizezi, atunci este posibil ca tensiunea arterială să se normalizeze de la sine și nevoia de medicamente să dispară.


 

 

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU