Din 20 mai,  CRONICA CARCOTASILOR IESE DIN IZOLARE SI REVINE LA PRIMA TV CU NOI EMISIUNI

Din 20 mai,   CRONICA CARCOTASILOR IESE DIN IZOLARE SI REVINE LA PRIMA TV CU NOI EMISIUNI

Miercuri, 20 mai, de la ora 20.00, Cronica Cârcotaşilor, emisiune difuzata de Prima TV, revine pe micile ecrane cu noi emisiuni. Cronica Cârcotaşilor, cea mai longevivă emisiune de satiră din România este la Prima TV de 20 de ani, timp în care a adus zâmbetul pe buzele telespectatorilor cu modul unic în care a abordat diverse subiecte cotidiene. Emisiunea prezentată de Ioana Petric, Codruţ Kegheş (alias Dezbrăcatu') şi Şerban Huidu este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20.00.

In aceasta perioada, echipa Cronica Cârcotaşilor a stat acasa si si-a ocupat timpul cu diverse activitati. Au tinut legatura cu fanii prin intermediul retelelor de socializare, au realizat in fiecare dimineata emisiunea de radio "Cronica Cârcotaşilor", au facut sport si au stat cu familiile lor. Şerban Huidu a reusit sa gateasca, o ocupatie pentru care nu avea timp inainte. El a reusit sa faca mai multe retete de la Gordon Ramsey cum ar fi aripioare de pui cu sos tamarind sau sandvis cu carne de vita. "M-am specializat in Gordon Ramsey iar colegii spun ca e cam de mine. Mi-au iesit toate retetele lui, mai putin una: oua scotiene. Am stricat toata bucataria si copiii mei au ras de mine pentru ca m-am si enervat ca nu mi-au iesit " spune Şerban Huidu. Celalalt prezentator al emisiunii, Codruţ Kegheş, a gatit si el dar a si gradinarit sau si-a facut ordine in casa: "Inainte nu prea aveam timp de nimic. In perioada asta de izolare am facut miscare, am gradinarit, am dormit si am facut curat in casa. Acum am facut ceea ce nu am avut timp sa fac pana acum. Am facut curat pana si in sertare. 70% am aruncat si mi-am dat seama ca omul strange foarte multe lucruri nefolositoare. Am aruncat cabluri, chei, carti de vizita, vesela, borcane, sticle, lucruri ruginite." Ioana Petric s-a retras la Cluj unde a stat cu parintii si s-a odihnit in mare parte din aceste doua luni. "In ciuda asteptarilor si a trendului general, nu am dezvoltat noi abilitati in aceasta izolare. Am reusit insa sa fac ceea ce nu am avut timp, mai exact sa ma ocup de mine. Am stat cu ai mei, am citit, am facut yoga, am alergat, am pictat si am facut cursuri de dans online. Cam tot ce faceam si inainte doar ca prea rar pentru ca nu aveam timp. Si l-am ajutat pe tata cu cercetarile pentru vaccin, un vaccin de prune, de 60 de grade, made in Cluj." spune Ioana.

In timpul izolarii Cronica Cârcotaşilor a implinit si 20 de ani si desi echipa si-ar fi dorit sa sarbatoreasca impreuna, nu au reusit sa faca asta. In schimb, au reusit sa pregateasca telespectatorilor editii speciale cu toate derapajele din spatiul media romanesc de-a lungul celor 20 de ani. Acum, dupa terminarea perioadei de izolare, carcotasii revin pe micile ecrane, din 20 mai, la Prima TV, cu o serie noua de emisiuni, in fiecare miercuri, de la ora 20.00.

viewscnt

Din aceeași categorie