CRONICA CÂRCOTAŞILOR

Rulează: Miercuri, ora 20:00
Prezintă: Şerban Huidu şi Codruţ Kegheş

Primăvara le aduce telespectatorilor Prima TV o veste bună: Cronica Cârcotaşilor revine cu sezonul 47, unul mai amuzant şi mai savuros. Şerban Huidu şi Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu) vor fi gazdele serilor de miercuri. Din 15 martie, de la ora 20.00, pamfletul şi umorul fac casă bună împreună. “Este un nou sezon şi un nou format. Aşa că, până ce totul va fi pus la punct, trebuie să fiu alături de colegii mei. Sperăm că veţi fi şi voi alături de noi şi în sezonul 47. Cârcotaşi din toate zările uniţi-vă!”, îndeamnă Şerban Huidu.

Cronica Cârcotaşilor va readuce pe micul ecran topurile deja consacrate şi scenetele cu personaje îndrăgite de telespectatori. Gabriela Marin revine cu întrebări grele şi momente amuzante iar Bogdan Nicolai aduce în fiecare miercuri seara a lui pastilă amuzantă de analiză a ştirilor zilei.

Codruţ Kegheş, a.k.a Dezbrăcatu, e pregătit de marea revedere şi are un mesaj pentru vânătorii de bâlbe de pretutindeni. “Rămâneţi în alertă, dragi cârcotaşi! Vânaţi, vânaţi şi iar vânaţi! Voi sunteţi baza noastră şi cu ajutorul vostru aducem la televizor cele mai tare bâlbe.”

Sezonul nou al Cronicii Cârcotaşilor se întoarce cu o emisiune mai ceva ca…oricând: mai dezinhibată, mai dinamică, mai savuroasă şi mai excentrică. Nu rataţi revenirea celor mai iubiţi cârcotaşi, din 15 martie, de la 20.00, la Prima TV.

 

viewscnt

Vedete

Stiri