Din 31 august, Best of Cronica Cârcotaşilor, la Prima TV!

Din 31 august,  Best of Cronica Cârcotaşilor, la Prima TV!

Din 31 august, la Prima TV, Cronica Cârcotaşilor vine cu o serie de best-of-uri care sărbătoresc cei 20 de ani împliniţi de emisiunea care a adus în faţa telespectatorilor un alt gen de a privi ceea ce televiziunile româneşti aduc în spaţiul public. Mii de bâlbe, apariţii inedite şi personaje fără de care nu ar fi existat Top ruşinică, într-un cuvânt best-of-uri care vor aduce aminte cu umor de toate derapajele şi gafele din ultimii 10 ani.

De-a lungul celor 20 de ani Cronica Cârcotaşilor şi-a câştigat un binemeritat loc în istoria televiziunii din România prin faptul că este o emisiune cu atitudine care tratează totul cu umor. Din 31 august, fanii Cronicii vor vedea cele mai bune momente din 2010 până în prezent, precum şi bâlbe sau gafe ale politicienilor, sportivilor sau a vedetelor tv, o succintă recapitulare a celor mai bune momente care au ajuns, miercuri de miercuri, în emisiunea difuzată la Prima TV.

Din 31 august, de luni pana joi la ora 23.00 iar vineri de la ora 22.00, Prima TV va difuza ediţii speciale pentru fiecare an, iar telespectatorii să se pregătească pentru o porţie bună de umor pe care îl vor trăi, rememorând cele mai bune momente ale Cronicii Cârcotaşilor.

Cele mai bune momente ale emisiunii pot fi urmărite pe www.Carcotasii.ro

viewscnt

Din aceeași categorie