DIN 4 SEPTEMBRIE INCEPE UN NOU SEZON CRONICA CARCOTASILOR!

DIN 4 SEPTEMBRIE INCEPE UN NOU SEZON CRONICA CARCOTASILOR!

Cronica Carcotasilor, cea mai longeviva emisiune de satira din Romania, revine la Prima TV de miercuri, 4 septembrie, de la 20.30. Emisiunea prezentata de Ioana Petric, Codrut Keghes (Dezbracatu') si Serban Huidu va fi difuzata in fiecare miercuri, de la ora 20.30.

Cronica Carcotasilor se afla la al 40 –lea sezon si odata cu ea vor reveni pe sticla celebrele rubrici Top rusinica, Vocea poporului si binecunoscutele balbe de la TV. Dezbracatu’ e si el pregatit sa ia cu asalt lumea mondena prin rubrica lui, dar sa fie si alaturi de Ioana Petric si Serban Huidu la pupitrul carcotas. Bebelusele sunt gata de dans si din 4 septembrie, ora 20.30, telespectatorii vor fi martori la carcoteala aferenta.

Si pentru ca echipa Cronicii Carcotasilor se pregateste sa sarbatoreasca 20 de ani, pe telespectatori ii asteapta o serie a celor mai tari balbe, a celor mai tari momente ale televiziunii din Romania in varianta carcotasa.

“Cand am inceput aventura televizata nu banuia nimeni ca o sa ajungem la sezonul cu numarul 40. Pregatim, incepand de acum, o istorie a 20 de ani de televiziune si de ce nu, de istorie in Romania. Anul viitor pe 14 aprilie, Cronica Carcotasilor implineste 20 de ani” spune Serban Hudiu.

Cronica Carcotasilor a debutat pe micul ecran in anul 2000, iar in cele peste 40 de sezoane a devenit un brand de televiziune. Cea mai longeviva emisiune de divertisment din Romania revine cu un nou sezon, din 4 septembrie, in fiecare miercuri, la orele 20:30, la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie