FoodPro Preloader

Din aprilie, Horia Vîrlan are un proiect nou la Prima TV

Horia Vîrlan, binecunoscuta vedetă Prima TV, va realiza un nou show culinar cu care speră să-i facă pe mulți români să prefere să gătească cu drag pentru famile și nu numai.

 

Din aprilie, la Prima TV, telespectatorii vor afla, odată cu emisiunea În bucătărie cu Horia, cum să gătești simplu și ușor mâncăruri gustoase și, mai ales, secretele bucătăriei unui Maestru în Arta Culinară. Cu un stil aparte, Horia Vîrlan va introduce o nouă abordare a gătitului și a mâncării și va inspira telespectatorii cu rețete la îndemâna oricui și sfaturi care îi vor ajuta în bucătărie. “Chiar îmi place să-i învăț pe ceilalți tainele artei culinare și de aceea vă aștept în această primăvară să-mi “furați” secretele direct din bucătăria mea. Sunt sigur că vă voi inspira cu feluri de mâncare simple și sfaturi pentru a vă face viața mai ușoară în bucătărie. spune Horia.

 

Horia Vîrlan va lăsa la o parte rolul de comentator al preparatelor culinare și îl vom vedea dintr-un unghi personal. Numai așa, privitorii au ocazia să-i asculte poveștile, să se uite în bucătăria lui, în cămară și în oalele lui pentru ca aceștia să poată învăța să servească celor dragi o cină sau o masă completă.

 

 

Despre Horia Vîrlan:

 

Absolvent al cursurilor de artă culinară de la Cleveland Community College din SUA și posesor al diplomei de “Maestru în Artă Culinară “, Horia Vîrlan a reușit grație emisiunilor lui culinare de succes de la PrimaTv, să devină unul dintre cei mai apreciați și simpatici bucătari – vedetă din România. A început să prepare mâncare încă din copilărie, dar primul meniu serios l-a pregătit în armată. Îi place să gătească , pentru că nu e bucătar doar cu numele, dar și să-i învețe pe alții tainele artei culinare. Primele secrete ale artei culinare le-a furat de la bunica din partea mamei, o ardeleancă dintr-un sat din județul Alba.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU