Duminică, 01 noiembrie, de la ora 20.00, Un Schimb de mame cu experienţe neaşteptate la Prima TV

Duminică, 01 noiembrie, de la ora 20.00, Un Schimb de mame cu experienţe neaşteptate la Prima TV

Duminică, 01 noiembrie, de la ora 20.00, la Prima TV, la Schimb de mame veţi face cunoştinţă cu familia Mihăilescu, din comuna Verguleasa, judeţul Olt, care face schimb de mame cu familia Şomorai, din Ineu, Arau. Mai pe scurt, Gabriela şi Monika fac schimb de locuri pentru o săptămână.

Greul emisiunii pică de această dată pe biata Monika: în timp ce ea lasă acasă doi copii, ajunsă în Oltenia trebuie să se descurce cu cei cinci ai Gabrielei. Şi e greu cu cinci, când toţi vor telefoane, când unii mai fac mofturi la mâncare şi când tatăl, toată ziua plecat pe la munca lui de constructor, mai are şi el pretenţii de la mamă..

Dincolo, la Ineu, Gabriela boiereşte. Singura ei grijă este frica pentru caii de rasă pe care îi are tatăl de aici, dar şi asta trece când vine vorba de o plimbare cu caleaşca. Mai ales că tatăl de aici se transformă în bucătar şi îi face mamei şi un dulce pe cinste.

Vezi video aici

Urmăriţi evoluţia celor două familii duminică, 01 noiembrie, de la ora 20.00, la Prima TV. Noul sezon al emisiunii vă pregăteşte încercări ale mamelor de schimb de a face pe plac noii familii – dacă reuşesc sau nu, puteţi afla în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Prima TV.

Doamnele care îşi doresc să trăiască experienţa Schimbului de mame se pot înscrie la numerele de telefon 0727 224 974 şi 021 311 70 94, la adresa de e-mail schimbdemame@paprika-latino.com sau pe pagina oficială de facebook a reality-show-ului facebook.com/schimbdemameoficial.

viewscnt

Din aceeași categorie