FoodPro Preloader

Duminică, 01 noiembrie, de la ora 20.00, Un Schimb de mame cu experiențe neașteptate la Prima TV

Duminică, 01 noiembrie, de la ora 20.00, la Prima TV, la Schimb de mame veți face cunoștință cu familia Mihăilescu, din comuna Verguleasa, județul Olt, care face schimb de mame cu familia Șomorai, din Ineu, Arau. Mai pe scurt, Gabriela și Monika fac schimb de locuri pentru o săptămână.

Greul emisiunii pică de această dată pe biata Monika: în timp ce ea lasă acasă doi copii, ajunsă în Oltenia trebuie să se descurce cu cei cinci ai Gabrielei. Și e greu cu cinci, când toți vor telefoane, când unii mai fac mofturi la mâncare și când tatăl, toată ziua plecat pe la munca lui de constructor, mai are și el pretenții de la mamă..

Dincolo, la Ineu, Gabriela boierește. Singura ei grijă este frica pentru caii de rasă pe care îi are tatăl de aici, dar și asta trece când vine vorba de o plimbare cu caleașca. Mai ales că tatăl de aici se transformă în bucătar și îi face mamei și un dulce pe cinste.

 

Vezi video aici

 

Urmăriți evoluția celor două familii duminică, 01 noiembrie, de la ora 20.00, la Prima TV. Noul sezon al emisiunii vă pregătește încercări ale mamelor de schimb de a face pe plac noii familii – dacă reușesc sau nu, puteți afla în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Prima TV.

Doamnele care îşi doresc să trăiască experienţa Schimbului de mame se pot înscrie la numerele de telefon 0727 224 974 și 021 311 70 94, la adresa de e-mail schimbdemame@paprika-latino.com sau pe pagina oficială de facebook a reality-show-ului facebook.com/schimbdemameoficial.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU