Duminica, 11 octombrie, Incepe o noua aventura „Schimb de mame” la Prima TV

Duminica, 11 octombrie,    Incepe o noua aventura „Schimb de mame” la Prima TV

Duminica, 11 octombrie, de la ora 20.00, Prima TV da startul celui de-al 30-lea sezon al reality-show-ului Schimb de mame. Telespectatorii le vor vedea in plina actiune pe mamele care s-au inscris in aceasta competitie de succes. Cu o istorie impresionanta, emisiunea Schimb de mame a fost urmatita de-a lungul anilor de milioane de romani, ramanand in continuare cel mai longeviv reality-show din Romania. Pentru realizarea lui, protagonistele au trecut printr-o misiune extrem de solicitanta: cea de mama pentru alta familie.

In prima editie a noului sezon veti urmari un schimb de mame intre doua familii: familia Gaburici din Targu Ocna si familia Dobrescu, din comuna Cerna, judetul Tulcea. La Targu Ocna, Valentina are o familie frumoasa, doi baieti si doua mici afaceri: un chiosc de ziare si o spalatorie de covoare. Cuplul din Cerna este romano-italian, mama, Mioara fiind casatorita cu un fost politist napoletan, calit in luptele cu mafiotii de acolo. Acesta s-a pensionat si s-a mutat in Romania pentru un trai mai linistit, alaturi de sotia sa si de copilul lor nazdravan, Matteo.

Timp de o saptamana, Valentina va trebui sa se obisnuiasca cu piscina celor din Cerna, dar si cu nabadaile micutului Matteo. De celalata parte, Mioara va lasa huzurul de acasa pentru a invata sa spele covoare.

Mai multe despre ce-a iesit, duminica, la Prima TV, de la ora 20.00, la Schimb de mame.

viewscnt

Din aceeași categorie