FoodPro Preloader

Duminică la PrimaTV, două familii vor trăi în mod spectaculos schimbul de mame

 

Schimb de mame este unul dintre cele mai de succes reality-show-uri din România cu multe participante la activ care și-au dorit să trăiască experiența acestui show și s-au înscris în competiție.

                 Duminica aceasta, la PrimaTV, de la ora 20.00, veți face cunoștință cu două familii care își vor înlocui mamele pentru câteva zile iar odată cu această mutare vor trăi aventura vieții lor și vor schimba atât familiile cât și modul de a-și trăi viața. Familia Gogoescu, dintr-un sat de langa Horezu, Vâlcea va face schimb de mame cu familia Voinea din Aricesti, Prahova.

                 Ambele familii locuiesc la sat, dar în cazul celor din Vâlcea se poate folosi pe bună dreptate expresia ”pe o gură de rai”. Tatăl de aici este redactor la un ziar din Vâlcea, iar mama, Mirela este casnică. Împreună, ei au doi băieți frumoși și deștepți, de 12, respectiv 9 ani. Roxana, din Prahova, este o mămică mult mai tânără. Educatoare, ea și soțul său, Alex, au împreună un copil în vârstă de un an și jumătate, Matei.

                   Timp de o săptămână, Roxana trebuie să își asume rolul din viața la țară: adio manichiură și unghii îngrijite când mergi la vaci, de la vaci la porci, de la porci la fân și de la fân la munca în grădină. Dar Roxana știe și își asumă acest risc. Cu totul altfel stă treaba în Prahova. Dacă totul e numai liniște și pace aici, până la schimbarea de regulament, din ziua a patra lucrurile se tulbură. Mirela devine șefă în casă, iar Alex află pe pielea lui ce înseamnă o olteancă cu chef de muncă!

Provocarea va fi maximă pentru ambele mame care vor trebui să facă față unui schimb de mame într-un mod neașteptat.

Doamnele care îşi doresc să trăiască experienţa “Schimbului de mame” se pot înscrie la numerele de telefon 0727 224 974 și 021 311 70 94, la adresa de e-mail schimbdemame@paprika-latino.com sau pe pagina oficială de facebook a reality-show-ului facebook.com/schimbdemameoficial.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU