Duminică la PrimaTV, două familii vor trăi în mod spectaculos schimbul de mame

Duminică la PrimaTV,    două familii vor trăi în mod spectaculos schimbul de mame

Schimb de mame este unul dintre cele mai de succes reality-show-uri din România cu multe participante la activ care şi-au dorit să trăiască experienţa acestui show şi s-au înscris în competiţie.

Duminica aceasta, la PrimaTV, de la ora 20.00, veţi face cunoştinţă cu două familii care îşi vor înlocui mamele pentru câteva zile iar odată cu această mutare vor trăi aventura vieţii lor şi vor schimba atât familiile cât şi modul de a-şi trăi viaţa. Familia Gogoescu, dintr-un sat de langa Horezu, Vâlcea va face schimb de mame cu familia Voinea din Aricesti, Prahova.

Ambele familii locuiesc la sat, dar în cazul celor din Vâlcea se poate folosi pe bună dreptate expresia ”pe o gură de rai”. Tatăl de aici este redactor la un ziar din Vâlcea, iar mama, Mirela este casnică. Împreună, ei au doi băieţi frumoşi şi deştepţi, de 12, respectiv 9 ani. Roxana, din Prahova, este o mămică mult mai tânără. Educatoare, ea şi soţul său, Alex, au împreună un copil în vârstă de un an şi jumătate, Matei.

Timp de o săptămână, Roxana trebuie să îşi asume rolul din viaţa la ţară: adio manichiură şi unghii îngrijite când mergi la vaci, de la vaci la porci, de la porci la fân şi de la fân la munca în grădină. Dar Roxana ştie şi îşi asumă acest risc. Cu totul altfel stă treaba în Prahova. Dacă totul e numai linişte şi pace aici, până la schimbarea de regulament, din ziua a patra lucrurile se tulbură. Mirela devine şefă în casă, iar Alex află pe pielea lui ce înseamnă o olteancă cu chef de muncă!

Provocarea va fi maximă pentru ambele mame care vor trebui să facă faţă unui schimb de mame într-un mod neaşteptat.

Doamnele care îşi doresc să trăiască experienţa “Schimbului de mame” se pot înscrie la numerele de telefon 0727 224 974 şi 021 311 70 94, la adresa de e-mail schimbdemame@paprika-latino.com sau pe pagina oficială de facebook a reality-show-ului facebook.com/schimbdemameoficial.

viewscnt

Din aceeași categorie