E scris in stele. La ce varsta vei suferi enorm in dragoste, in functie de zodie

E scris in stele. La ce varsta vei suferi enorm in dragoste, in functie de zodie
Specialistii spun ca  fiecare nativ al zodiacului este predispus sa sufere in dragoste in jurul unor varste exacte, iar experientele negative pe care le va trai se vor materializa in mod aparte.

Cauzele pentru care ajungem la drame amoroase pot diferi in functie de situatie, insa sunt bazate pe acelasi fundament pentru toti nativii unei zodii.

Aceste experiente neplacute, in urma carora ajungem sa suferim mult, sunt decisive pentru modul in care caracterul nostru amoros se va schimba pentru restul vietii.

 
BERBEC

Berbecii vor suferi in dragoste la o varsta destul de frageda. Astfel, vor avea de suferit dupa ce vor fi parasiti de prima persoana de care se vor indragosti in jurul varstei de 17 ani. Acest eveniment ii va face sa fie cat se poate de precauti cu privire la cat de mult se vor deschide in viitoarele lor relatii.

 

TAUR

Taurii ajung sa sufere cu adevarat in dragoste abia dupa ce vor fi trait experienta unei relatii de durata mai lunga. Nefericita experienta se va petrece in jurul varstei de 20 de ani, dupa ce partenerul sau partenera lor ii va fi inselat cu cineva cunoscut. Acest lucru ii va face pe tauri sa nu mai aiba incredere niciodata 100% in viitorii parteneri.

 

GEMENI

Gemenii au o viata amoroasa fulminanta de obicei! Acest lucru se datoreaza faptului ca gusta pentru prima data suferinta in amor, destul de puternic, la o varsta foarte frageda. Astfel, pe la 14 ani vor avea o mare deceptie care ii va maturiza complet pe nativii acestei zodii si care ii va face sa isi dezvolte foarte mult caracterul cel putin duplicitar in viitoarele relatii.

 

RAC

Racii sufera in dragoste destul de tarziu. Nu au parte de schimbari de caracter majore din cauza suferintei pe care o traiesc in jurul varstei de 35 de ani tocmai datorita faptului ca au o varsta destul de inaintata pentru a trata situatia cu maturitate. In principiu, vor fi inselati de persoana iubita, ceea ce ii va afecta la maximum.

 

LEU

Leii sunt atat de puternici din punct de vedere sentimental incat isi aleg persoanele de care se indragostesc. Acest lucru face ca rareori sa sufere crunt in dragoste. Insa, daca suferinta din dragoste se va dovedi inefitabila, este posibil sa aiba loc in jurul varstei de 20 de ani si sa fie din cauza minciunilor spuse de partener. In urma acestei experiente, Leii nu se vor schimbarea mult.

 

FECIOARA

Fecioarele pe de alta parte gusta suferinta in amor prima data la varsta de 16 ani. Evident, au parte de o infidelitate care le da peste cap intregul univers. Din cauza acestei experiente vor reusi foarte greu sa se mai indragosteasca de cineva pe viitor.

 

BALANTA

Balantele sunt sortite deceptiilor in dragoste. Astfel, vor avea mai multe varste la care vor suferi amarnic. Prima data pe la 16 ani, apoi pe la 20 de ani, apoi pe la 30 de ani. Se pare ca niciodata nu isi invata lectia si ajung mereu sa ofere absolut tot ce au persoanei de care se indragostesc, lasand astfel sa intervina monotonia in relatie, lucru ce va duce la despartire.


SCORPION

Scorpionii au o viata destul de linistita din punct de vedere al suferintelor in dragoste. Astfel, vor trece printr-o deceptie destul de puternica pe la 17 ani, care ii va maturiza si ii va face sa nu se mai increada atat de mult in oameni. Vor suferi din pricina faptului ca persoana pe care o iubesc nu le impartaseste sentimentele.

 

SAGETATOR

Sagetatorii pe de alta parte vor avea parte de cea mai mare deceptie in dragoste la o varsta destul de inaintata. Astfel, pe la 45 de ani, isi vor da seama ca au facut o alegere gresita cu privire la persoana care le este alaturi. Acest lucru se va petrece din cauza ca Sagetatorii vor ajunge sa se plictiseasca de acea persoana. Nu se vor schimba prea mult pe viitor din cauza acestei experiente.



Citeste mai multe pe Lyla.ro.
viewscnt

Din aceeași categorie