EXCLUSIVITATE România-Australia, marţi, ora 21.00, la Prima TV

Prima TV va transmite în direct şi în exclusivitate partidele de pregătire din Spania ale Naţionalei olimpice a României.

România va întâlni Mexic, sâmbătă 5 iunie, de la ora 21:00, şi Australia, marţi 8 iunie, de la ora 21:00. Cele două adversare sunt şi ele calificate la turneul olimpic de la Tokyo.

Prestaţia excelentă a echipei naţionale Under 21 de la Campionatul European din 2019, când a ajuns până în semifinale, a adus şi calificarea la Jocurile Olimpice, după o pauză îndelungată, ultima prezenţă la un turneu olimpic fiind cea din 1964. Selecţionata lui Mirel Rădoi va evolua la Tokyo în grupa B, alături de cele din Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras. În pregătirea meciurilor cu Noua Zeelandă şi Honduras, România va juca două meciuri foarte importante, cu alte două echipe calificate la JO: Mexicul a obţinut biletele pentru Tokyo din Zona CONCACAF, ca şi Honduras, iar Australia are un stil asemănător cu Noua Zeelandă. În partidele din cantonamentul de la Marbella, transmise în exclusivitate de Prima TV, Mirel Rădoi şi Nicolae Dică vor definitiva lotul probabil pentru Jocurile Olimpice iar cel din urmă va conduce aceste meciuri de pe bancă.

Conform regulamentului, pentru ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice sunt eligibili jucătorii născuţi începând cu 1 ianuarie 1997. Lotul final va fi format din 18 jucători, dintre care maximum 3 peste limita de vârstă. În afara lotului de 18, vor fi 4 jucători pe lista suplimentară, la care se va apela în cazul unor indisponibilităţi. Tinerii Ianis Hagi, Dennis Man, Ionut Radu, Valentin Mihăilă sau Alexandru Cicâldău îi pot avea astfel lângă ei pe mai experimentaţii Vlad Chiricheş, Nicolae Stanciu, Constantin Budescu sau Denis Alibec.

Telespectatorii îi pot vedea la Prima TV în direct şi în exclusivitate pe toţi aceştia, sâmbătă 5 iunie, de la ora 21.00  şi marţi, 8 iunie, de la ora 21.00.

Toţi jucăm când joacă România!

viewscnt