Sâmbătă, 20 martie şi duminică, 21 martie, Prima TV transmite în exclusivitate meciurile Naţionalei feminine de handbal de la turneul preolimpic din Muntenegru!

Reprezentativa României de handbal feminin joacă la Prima TV calificarea pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo

 
Naţionala de handbal feminin a României joacă în weekend-ul 19-21 martie calificarea pentru Jocurile Olimpice din această vară de la Tokyo, iar Prima TV va transmite în exclusivitate meciurile României.
Pentru a obţine biletele spre Tokyo, golghetera EHF Champions League, Cristina Neagu, alături de Crina Pintea, Eliza Buceschi şi celelalte jucătoare antrenate de Adrian Vasile trebuie să termine pe unul din primele două locuri înfruntarea în trei cu actuala campioana europeană, Norvegia, şi cu Muntenegru, vicecampioana olimpică de la Londra. 
 
Sâmbătă, 20 martie, de la ora 20.30, Prima TV va transmite meciul handbalistelor noastre împotriva Norvegiei, iar duminică, 21 martie, de la ora 17.00, partida decisivă România - Muntenegru. Cealaltă partidă din grupă, Norvegia - Muntenegru se desfăşoară vineri, 19 martie.
 
Telespectatorii Prima TV vor ţine pumnii echipei naţionale de handbal feminin pentru calificarea atât de importantă la un turneu olimpic, sâmbătă şi duminică şi pot fi părtaşi din faţa televizoarelor la o calificare atît de dorită de o întreagă ţară pentru sportul de echipă care a adus cele mai mari performanţe României.
 

Credit foto: Sorin Pană / Sport Pictures

 

 

 

viewscnt