FoodPro Preloader

Familia – un nou serial italian, de luni până vineri, de la 15.50, la Prima TV

Începând cu data de 7 septembrie, telespectatorii Prima TV, iubitori ai serialelor italienești, vor putea urmări, de luni până vineri, de la 15.50, serialul “Familia”.

Un nou serial italian va ține telespectatorii Prima TV cu sufletele la gură începând din această toamnă. Noua producție italienească – “Familia” – va debuta în curând la Prima TV. Aceasta prezintă evenimentele petrecute în familia Rengoni, din zona Brianza, proprietară a unei afaceri importante. Este povestea unei familii, spusă cu nuanțe de comedie romantică, dar și de mister și dramă. Eleonora (Stefania Sandrelli) și Ernesto (Gianni Cavina) formează un cuplu fericit, părinții a 5 copii și, în același timp, bunicii a 3 nepoți. La aniversarea a 65 de ani a lui Ernesto, cu toții sunt pregătiți să celebreze evenimentul. Singurul care lipsește e Edoardo, fiul cel mare, care se ocupă de ani de zile de afacerea familiei. Pregătirile sunt întrerupte de un telefon: avionul în care se afla Edoardo s-a prăbușit, iar băiatul a dispărut în mod misterios.

Fanii serialului “Fiica Elisei” vor fi plăcut surprinși să descopere că una dintre fiicele familiei Rengoni, Nicoletta, este interpretată de actrița italiancă Sarah Felberbaum care, în “Fiica Elisei”, aceasta a avut rolul contesei Agnese.

Domnul Rengoni este interpretat de Alessandro Gassman, cunoscut pentru rolul lui din “Curierul 2”, unde a jucat alături de Jason Statham. Rolul lui Raoul, unul dintre fiii familiei, este interpretat de Giorgio Marchesi, actor italian care a jucat în celebrul film “Misiune: Imposibilă III”. De asemenea, o apariție remarcabilă în serialul italian este actrița Rosabell Laurenti, care face parte din serialul fenomen al momentului – “Urzeala tronurilor”.

Așadar, producția italienească “Familia” aduce laolaltă actori de prestigiu, care sunt gata să vă prezinte o poveste fascinantă ce vă va ține cu sufletul la gură. Un serial contemporan despre familie, care se confruntă cu teme cruciale și pune întrebări importante: ce este o familie? Pe ce reguli, tradiții, sentimente, convenții rostite și nerostite se bazează? Pregătiți-vă să descoperiți intriga noului serial italian – “Familia” - și să urmăriți rezolvarea problemelor trăite de familia Rengoni, începând cu 7 septembrie, de luni până vineri, de la 15.50, doar la Prima TV.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU