Giganţii Facebook, Google şi LinkedIn susţin la Bucureşti workshop-uri esenţiale pentru agenţii şi experţii în digital. Acces gratuit pentru studenţi!

Giganţii Facebook, Google şi LinkedIn susţin la Bucureşti workshop-uri esenţiale pentru agenţii şi experţii în digital. Acces gratuit pentru studenţi!

Organizatorii celui mai amplu festival dedicat transformărilor provocate de Internet organizat vreodată în România, iCEE.fest: UPGRADE 100, au anunţat că Facebook şi Google vin la Bucuresti cu cel mai mare număr de speakeri si traineri din istoria de 8 ani a evenimentului.

  • Totodată, o veste bună pentru tineri: începând de azi, studenţii (18+) care doresc să vină o pot face, gratuit, prin Bursele UPGRADE 100 by Linde -> detalii, aici.

Pe lângă prezentări legate de viziunea general pe care o au, marile companii din digital vor prezenta atât tehnici avansate dedicate cresterii notorietăţii produselor si serviciilor, cât si workshop-uri specializate pentru generarea de vânzări online si conversii.

În plus, giganţii internetului beneficiază în premieră de scene dedicate, tocmai pentru a facilita absorbţia de content specific acestei zone.

Nimic exagerat: peste 80% din bugetele de publicitate online din România sunt tranzacţionate acum prin sistemele Google si Facebook, ambele platforme raportând cifre masive, de peste 10 milioane de utilizatori în ţara noastră”, explică Dragoş Stanca, fondator şi responsabil cu agenda evenimentului.

Facebook va susţine primul

Facebook Marketplace Academy” din regiune

Experţii Facebook prezenţi la iCEE.fest: UPGRADE 100 se vor axa pe două direcţii strategice importante:

  • Viziunea generală si viitorul platformelor care trec, azi, prin transformări importante din dorinţa de a pune în centru protecţia datelor personale

  • Workshopuri adresate specialistilor care vizează generarea de conversii si vânzări directe din ecosistemul creat de produsele Facebook.

>>> Workshop Facebook: Facebook Marketing Partners (FMP) Academy & Networking Event este primul asemenea format din regiune.

Workshop adresat profesioniştilor si avansaţilor în domeniu. Accesul este permis doar celor care au un bilet valid la festival, dar numai cu aprobarea prealabilă a echipei Facebookînscrierile se fac aici.

  • Facebook va prezenta în premieră la festival experienţe ale mai multor parteneri care au obţinut rezultate remarcabile folosind corect instrumentele puse la dispoziţie de gigantul global.

>>> Workshop YouTube: Focus Stage 1, Ziua 1 | Accelerate your creative advantage on YouTube, cu Teodora Patrauceanu, Agency Account Manager @ YouTube

  • Vom lua contact cu cele mai noi tendinţe în zona video, formate creative si publicitare, dar vom analiza şi cum vede Google impactul inteligenţei artificiale în viitor.

Pe Focus Stage 3, Ziua 2, vom avea parte şi de un workshop LinkedIn: How to use LinkedIn to reach your business objectives, cu Sepideh Dundon, Partner Manager EMEA @ LinkedIn

Pe site-ul UPGRADE 100 puteti găsi mai multe detalii, studii de caz spectaculoase şi un preview a ce va fi pe scena festivalului care va avea loc în Bucuresti, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, în 13 si 14 iunie.

Agenda festivalului de anul acesta cuprinde nu mai puţin de 11 linii distincte de conţinut, la care se adaugă speakeri-vedetă (precum Salim Ismail, co-fondator „Singularity University”, psihologul Davin JP Phillips sau futurologul Matthew Griffin.

iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Bucuresti in perioada 13-14 iunie 2019, pentru al 8-lea an consecutiv, şi este realizat cu sprijinul Orange, Nissan, George / BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, MedLife, Majoritas Academy şi a altor susţinători.

viewscnt

Din aceeași categorie