Horia Vîrlan se relaxează la munte înainte de începerea filmărilor la Cireaşa de pe tort şi Mama mea găteşte mai bine

Horia Vîrlan se relaxează la munte înainte de începerea filmărilor la Cireaşa de pe tort şi Mama mea găteşte mai bine

Horia Vîrlan a intrat în “cantonament” înaintea începerii filmărilor la Cireaşa de pe tort şi Mama mea găteşte mai bine. Maestrul bucătar se află la munte unde se relaxează şi se bucură de zăpadă. Un nou sezon din Cireaşa de pe tort îl aşteaptă pe Horia Vîrlan unde vedetele autohtone de abia aşteaptă să-i demonstreze cât de bine gătesc şi să ia premiul de gazdă perfectă. În acelaşi timp, Horia Vîrlan va fi şi cel care va juriza echipele venite la Mama mea găteşte mai bine, emisiunea culinară care va reveni pe micile ecrane la Prima TV cu un apetit crescut în a găsi noi talente casnice.

“Deocamdată mă bucur de linişte, mă relaxez la munte şi de abia aştept să încep filmările atât pentru Mama mea găteşte mai bine cât şi pentru Cireaşa de pe tort. Mă răsfăţ cu masaje, salină, piscină şi merg mult pe jos în plimbări. Ieri, de exemplu am mers 11 km pe jos şi am făcut 9 bazine. Până acum am vizitat Valea Zânelor şi o cetate dacică din zonă. Undeva scria că sunt urşi şi am plecat” spune simpaticul Horia Vîrlan.

********************

Despre Horia Vîrlan: Maestru bucătar absolvent al cursurilor de artă culinară de la Cleveland Community College din SUA şi posesor al diplomei de “Maestru în Artă Culinară”. Horia a lucrat atât în România, cât şi peste hotare, având o vastă experienţă managerială în activităţile hoteliere.

********************

Despre Mama mea găteşte mai bine: În emisiunea „Mama mea găteşte mai bine”, două echipe se înfruntă contracronometru. Tinerii gătesc, în timp ce mamele lor le dau indicaţii de pe margine, încercând să obţină împreună cel mai gustos preparat. Mamele intervin să-şi ajute fiul sau fiica la gătit, însă doar după apăsarea unui buton, care va face timpul să se scurgă de doua ori mai repede. La final, juratul emisiunii, bucătarul Horia Vîrlan, decide cine a gătit cel mai bine. Cea mai pricepută echipă câştigă un premiu în bani.

********************

Despre Cireaşa de pe tort: În emisiunea Cireaşa de pe tort mai multe vedete din diverse domenii se întrec în abilităţi culinare. Concurenţii sunt urmăriţi la cumpărături, în bucătărie când gătesc, cum aşează masa şi, mai ales cum îşi tratează invitaţii. Totul sub atenta supraveghere a maestrului bucătar Horia Vîrlan.

viewscnt

Din aceeași categorie