FoodPro Preloader

Horia Vîrlan se relaxează la munte înainte de începerea filmărilor la Cireașa de pe tort și Mama mea gătește mai bine

Horia Vîrlan a intrat în “cantonament” înaintea începerii filmărilor la Cireașa de pe tort și Mama mea gătește mai bine. Maestrul bucătar se află la munte unde se relaxează și se bucură de zăpadă. Un nou sezon din Cireașa de pe tort îl așteaptă pe Horia Vîrlan unde  vedetele autohtone de abia așteaptă să-i demonstreze cât de bine gătesc și să ia premiul de gazdă perfectă. În același timp, Horia Vîrlan va fi și cel care va juriza echipele venite la Mama mea gătește mai bine, emisiunea culinară care va reveni pe micile ecrane la Prima TV cu un apetit crescut în a găsi noi talente casnice.

“Deocamdată mă bucur de liniște, mă relaxez la munte și de abia aștept să încep filmările atât pentru Mama mea gătește mai bine cât și pentru Cireașa de pe tort. Mă răsfăț cu masaje, salină, piscină și merg mult pe jos în plimbări. Ieri, de exemplu am mers 11 km pe jos și am făcut 9 bazine. Până acum am vizitat Valea Zânelor și o cetate dacică din zonă. Undeva scria că sunt urși și am plecat” spune simpaticul Horia Vîrlan.   

 

 

********************

 

Despre Horia Vîrlan: Maestru bucătar absolvent al cursurilor de artă culinară de la Cleveland Community College din SUA și posesor al diplomei de “Maestru în Artă Culinară”. Horia a lucrat atât în România, cât și peste hotare, având o vastă experiență managerială în activitățile hoteliere.

 

********************

 

Despre Mama mea gătește mai bine: În emisiunea „Mama mea gătește mai bine”, două echipe se înfruntă contracronometru. Tinerii gătesc, în timp ce mamele lor le dau indicații de pe margine, încercând să obţină împreună cel mai gustos preparat. Mamele intervin să-şi ajute fiul sau fiica la gătit, însă doar după apăsarea unui buton, care va face timpul să se scurgă de doua ori mai repede. La final, juratul emisiunii, bucătarul Horia Vîrlan,  decide cine a gătit cel mai bine. Cea mai pricepută echipă câştigă un premiu în bani.

 

********************

 

Despre Cireașa de pe tort: În emisiunea Cireașa de pe tort mai multe vedete din diverse domenii se întrec în abilități culinare. Concurenții sunt urmăriți la cumpărături, în bucătărie când gătesc, cum așează masa și, mai ales cum își tratează invitații. Totul sub atenta supraveghere a maestrului bucătar Horia Vîrlan.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU