Iata ce se poate intampla in corpul tau, daca mananci mai multe mere timp de cateva zile

Iata ce se poate intampla in corpul tau, daca mananci mai multe mere timp de cateva zile

Cu siguranta cunosti proverbul " Un mar pe zi tine doctorul departe", care chiar e adevarat! Merele sunt niste fructe grozave, benefice sanatatii in general, frumusetii si tenului. Asadar, daca uiti sa le consumi zilnic, iata 5 motive puternice care sa te determine sa iti schimbi obiceiurile imediat:

Merele te ajuta sa slabesti

Ele sunt bogate in fibre si fac minuni in cazul persoanelor care vor sa slabeasca si sa aiba un corp suplu. Mai mult, fibrele imbunatatesc miscarile peristaltice ale bilei si stomacului, mentinand silueta corpului. Un singur mar pe zi te poate ajuta sa slabesti, potrivit secretele.com.

Merele mentin nivelul zaharului din organism

Acest lucru se intampla datorita abundentei fibrelor din mere. Datorita acestora, merele sunt benefice pentru oferirea unui necesar de zahar organismului, mentinand astfel nivelul zaharului din sange.

Reintinerire si infrumusetare

Sau, pentru a fi mai precisi - merele scad riscul aparitiei premature a ridurilor, iar gratie procyandinei B, ele stimuleaza cresterea parului.

Diminueaza riscul cancerului la san

Cercetari efectuate recent au aratat ca pericolul aparitiei unor boli de natura oncologica se diminueaza cu 17%, consumand un mar pe zi. Daca mananci 3 mere pe zi, riscul este cu 39% mai mic, iar la 4 mere pe zi, cu 44%.

Antioxidanti puternici

Merele sunt bogate in ingrediente benefice, care lupta impotriva influentei radicalilor liberi.

viewscnt

Din aceeași categorie