In premiera in Romania, „Sacrificii in numele iubirii” un nou serial italian la Prima TV

In premiera in Romania,    „Sacrificii in numele iubirii” un nou serial italian la Prima TV

Din 24 februarie, Prima TV aduce un nou serial italian de succes realizat in decoruri spectaculoase, cu costume rafinate in spiritul Belle Epoque iar peisajele alese le ofera protagonistilor magia unui basm. „Sacrificii in numele iubirii” este o poveste romantica ce se desfasoara in carierele spectaculoase de marmura alba din Carrara.

Este anul 1913 si pe fundalul revoltelor sociale, intr-o Italie aflata la un pas de Primul Razboi Mondial, sunt prezentate doua povesti de dragoste pasionale si o mare poveste de sacrificiu. Prima poveste este cea a Silviei Corradi (Francesca Valtorta) si Brando Prizzi (Francesco Arca) iar cea de-a doua este cea dintre Tommaso Fabiani (Rocco Giusti) si Maddalena Prizzi (Desirèe Noferini).

Silvia este sotia lui Corrado Corradi (Giorgio Lupano), fiul bogatului Leopoldo Corradi, cel care conduce sute de muncitori in carierele de marmura din Carrara, detinute de familia sa. El nu tine cont de drepturile acestora si nu este corect fata de ei. Brando Prizzi este un muncitor care lupta pentru drepturile colegilor sai, iar din momentul in care il cunoaste, viata Silviei se schimba pe neasteptate.

Fanii serialelor italiene difuzate de Prima TV vor avea surpriza sa-l revada pe Francesco Arta care a jucat in Pasiune toscana, interpretandu-l pe Bruno Attali, si pe Girogio Lupano din Paradisul femeilor unde l-a interpretat pe Luciano Cattaneo.

Telespectatorii trebuie sa fie gata sa descopere intriga noului serial italian – “Sacrificii in numele iubirii” - si sa urmareasca rezolvarea problemelor traite de cele doua cupluri, incepand cu 24 februarie, de luni pana vineri, de la ora 17.00, doar la Prima TV.


viewscnt

Din aceeași categorie