Incepe GreenSounds Festival. 3 zile de muzica si voie buna in Parcul Herastrau

Incepe GreenSounds Festival. 3 zile de muzica si voie buna in Parcul Herastrau

Primaria Capitalei Bucuresti, alaturi de Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti organizeaza cea de-a 5-a editie a festivalului international de muzica eclectica. Iata ca si in acest an ne bucuram de muzica buna, in perioada 24-26 august, in Parcul Regele Mihai I (Parcul Herastrau) - intrarea Charles de Gaulle. Bucurestenii, dar nu numai, vor avea numai surprize placute, artisti si trupe de top, un bazar urban, activitati interactive si un spatiu gastronomic.

Bucurestiul chiar suna mai bine cu GreenSounds, unul dintre cele mai apreciate festivaluri, care uneste generatii prin muzica.

Festivalul cu intrare libera aduce un plus de culoare capitalei cenusii. Timp de trei zile, vor avea loc 26 de concerte, pe doua mari scene amplasate in fostul Parc Herastrau, potrivit unui comunicat al Primariei Bucuresti.

GreenSounds Festival celebreaza sfarsitul verii in urbea lui Bucur prin muzica de calitate si dans sub cerul instelat!

In prima zi de festival, pe 24 august, va urca pe scena artistul jamaican Ky-Mani Marley, fiul lui Bob Marley. Tot in prima zi, cei care ajung in parc vor avea prilejul sa ii asculte live pe Veran Zorila, K-Lu, Jurjak, Roa, Toulouse Lautrec, Subcarpati si Basska.

In a doua zi de festival, tot pentru prima oara in Romania, sosesc si cei de la The Hives, o trupa suedeza ce a reactualizat stilurile Garage Rock si Garage Punk la nivel international. Ziua nu este completa fara nume romanesti, trupe indragite precum Hefe, Norunegru, The Kryptonite Sparks, RoadkillSoda, Omul cu Sobolani, Implant pentru Refuz si Coma sunt si ele pe lista.

Pe 26 august, ultima zi de festival, se incheie legendar cu celebrii UB40. Asa ca, pregatiti-va sa dansati pe cele mai indragite hituri de pop reggae ale formatiei, precum„Red, Red Wine”, „Kingston Town”, „One In Ten”, „(I Can’t Help) Falling In Love With You”. Lor li se vor alatura si Club des Belugas, una dintre cele mai importante trupe germane de Nujazz din Europa.

Spatiul de street food va asteapta pe tot parcursul evenimentului cu arome imbietoare si tot felul de bunatati culinare.

viewscnt

Din aceeași categorie