Înscrie-te la “Schimb de mame” şi poţi câştiga 2500 de euro, numai la Prima TV!

Înscrie-te la “Schimb de mame” şi poţi câştiga 2500 de euro, numai la Prima TV!
Sună la 031.228.13.39 şi 0727.224.974 sau dă-ne un e-mail la adresa schimbdemame@paprika-latino.com
 

Prima TV a început înscrierile pentru noul sezon al emisiunii “Schimb de mame”. Cel mai longeviv reality-show din România a fost urmărit până acum, timp de 20 de sezoane, de milioane de telespectatori, iar experienţa schimbului de mame a fost trăită de sute de familii din toate colţurile tării.  

Mamele „de schimb” au avut şansa să-şi descopere talente nebănuite şi să înveţe lucruri noi în timpul participării la emisiune. Ele au experimentat un alt stil de viaţă, iar această aventură a reprezentat şi un moment important pentru ele şi familiile lor. „Schimbul de mame” este nu doar educativ, ci şi distractiv!

Doamnele care doresc să devină vedetele noului sezon „Schimb de mame” trebuie să aibă cel puţin un copil minor în familie şi o locuinţă cu cel puţin două camere locuibile, indiferent de zona ţării.

Înscrierile se pot face la numerele de telefon 0727.224.974 şi 031.228.13.39, sau la adresa de e-mail schimbdemame@paprika-latino.com.

Fiecare dintre protagonistele noului sezon are posibilitatea de a câştiga titlul de “Prima Mamă” şi premiul în valoare de 2500 de euro.

viewscnt

Din aceeași categorie