1 Decembrie - Ediţii speciale Focus, Hai cu fetele, Exclusiv VIP, Florin Călinescu Show şi Starea Naţiei, dedicate zilei naţionale

Ziua Naţională este sărbătorită la Prima TV cu o serie de ediţii speciale, dedicate românilor care cred în bine, împart bucurie şi scriu poveşti demne de urmat. Totodată, din 1 decembrie, Prima TV dă start campaniei aniversare CREDE ÎN BINE! La PrimaTV, aniversarea celor 24 de ani de existenţă aduce 24 de zile de #ÎmparteBucurie: orice faptă bună, orice gest de implicare contează pentru că darul cel mai mare în această perioadă grea de pandemie este BUNĂTATEA. Vedetele PrimaTV vor străbate ţara şi vor duce acest mesaj mai departe, susţinând poveşti de viaţă impresionante.

Ziua Naţională a României este sărbătorită la Focus la Prima Oră cu o ediţie specială, în care vorbim despre poveştile oamenilor ce au un numitor comun: extraordinarul. De la 11.00, într-o ediţie specială Focus, prezentată de Livia Graur, în direct de la Bucureşti şi Alba Iulia, telespectatorii Prima TV pot urmări parada militară dedicată Zilei Naţionale. De la 15.00 încep ediţiile speciale ale emisiunilor Prima TV: Ioana Petric, Giulia şi Gabriela Marin transmit la Hai cu fetele urări de la români pentru români. Cleopatra Stratan, Edward Sanda, Monica Odagiu, Crina Matei, Horia Vîrlan, Cristi Pulhac, Maria Constantin sau Proconsul sunt doar câteva dintre vedetele care au transmis un mesaj pentru România. În zi de mare sărbătoare, celebrăm românii de aur. Campioni olimpici la canotaj vin în studioul emisiunii. De la 16.00, la Exclusiv VIP, vedetele populare sunt pregătite de petrecere. Cristi Brancu şi invitaţii săi petrec româneşte într-o ediţie cu voie-bună.

De la 18.00, la Focus, Andreea Berecleanu prezintă poveştile românilor care cred în binele comunităţii şi se implică în viaţa cetăţii, pentru o Românie mai puternică şi mai încrezătoare. Sunt cei care au reuşit şi care sunt exemple pentru fiecare dintre noi. Ziua Naţională continua la Prima TV cu o ediţie specială Florin Călinescu Show. De la 20.00, telespectatorii vor urmări o ediţie a show-ului dedicată românilor care ne fac mândri: în direct din America, vom avea un interviu cu celebra pictoriţă Alexandra Nechita. Campionii Robert Glinţă şi Edwin Petrea vin şi ei la Florin Călinescu Show.

De la ora 22.30, Starea Naţiei va aborda, în stilul specific,  sărbătoarea românilor de 1 Decembrie. Scenetele şi umorul vor fi cele mai importante unelte prin care emisiunea prezentată de Dragoş Pătraru va reuşi să aducă zâmbetul pe chipurile telespectatorilor.

În 24 de ani la Prima TV, telespectatorii au cunoscut poveşti de viaţă, au savurat bucate alese, au glumit, au cârcotit şi au descoperit extraordinarul din oamenii obişnuiţi. În luna aniversară ce debutează cu 1 Decembrie, Ziua Naţională, Prima TV invită România să ducă mai departe mesajele speranţei: CREDE ÎN BINE! Împarte bucurie!

viewscnt

Din aceeași categorie