100 de kilometri de speranţă

100 de kilometri de speranţă

Zilnic facem mii de paşi, rostim mii de cuvinte şi avem mii de gânduri cu sau fără vreun motiv. Weekend-ul acesta, însă, toate au căpătat sens. Mai multi prezentatori de la Prima TV au acceptat provocarea să parcurgă 100 de kilometri în 37 de ore. Iar o parte din traseu a fost făcută… în cărucior cu rotile, ca semn de solidaritate cu persoanele cu dizabilităţi. O provocare menită să aducă speranţă.

La acestă ediţie a evenimentului nu doar vremea le-a dat bătăi de cap participanţilor ci şi… nivelul de dificultate.

Pentru că au ales să parcurgă cei 100 de kilometri în scaune cu rotile. Şi prezentatoarele Focus Livia Graur şi Andreea Berecleanu au acceptat provocarea 100 k walk.

Nici colega matinală a lui Daniel Osmanovici nu a stat deoparte. Irina Gologan, prezentatoarea Focus la Prima Oră s-a înscris şi ea în cursa pentru speranţă.

Anul acesta evenimentul este dedicat celor care suferă de boli incurabile. Pe care Hospice Casa Speranţei îi ajută să-şi ducă boala pe picioare, cu demnitate. Oricare dintre noi se poate implica pentru că fiecare donaţie în contul Asociaţiei înseamnă, pentru un bolnav…speranţă.

viewscnt

Din aceeași categorie