18.000 de voturi în campania finală de vot pe www.destinatianului.ro

18.000 de voturi în campania finală de vot pe www.destinatianului.ro

Peste 18 mii de voturi au fost deja înregistrate pe platforma www.destinatianului.ro, la o săptămână de la începerea campaniei. În fiecare sâmbătă, telespectatorii pot vedea la Prima TV, de la 17.30, emisiunea Destinaţia anului şi pot vota cele 6 destinaţii finaliste. Cele peste 18.000 de voturi contabilizate în dreptul acestora în mai puţin de o săptămână de la demararea competiţiei au depăşit numărul total de voturi din etapa nominalizărilor. 

Prima TV prezintă, în fiecare sâmbătă de la 17.30, în emisiunea Destinaţia anului, cele 6 regiuni finaliste: Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iaşi, Oradea şi Ţara Maramureşului. În episoade dedicate, telespectatorii pot vedea frumuseţea locurilor şi a oamenilor şi îşi pot vota preferaţii până pe 29 August. Votul publicului contează pentru 50% din punctajul final, restul de 50% va fi stabilit de  un juriu format din 2 echipe de exploratori (Valize Vesele şi Romanian Thrills) şi 3 experţi în turism şi branding de destinaţie (Raluca Jianu - www.epicvisits.com, Felix Tătaru şi Cezar Dumitru - www.imperatortravel.ro)

Acolo unde sunt pasiuni mari, apar şi surprize. Mobilizarea pasionaţilor de călătorii cât şi a celor care se mândresc cu oraşul sau regiunea lor este de lăudat iar votul este abia la început. Rezultatele sunt stranse, suspansul se va mentine pana in ziua finală a votului. Platforma www.destinatiaanului.ro a atras mai multe zeci de mii de vizitatori, pentru a se informa despre destinatiile Romaniei si pentru a-si vota preferata. Peste 20% din vizite provin din afara Romaniei: Marea Britanie, Italia, Germania sau SUA.

Primele două ediţii ale emisiunii Destinaţia anului pot fi revăzute pe www.primaplay.ro. Mai multe detalii despre campanie pot fi accesate pe www.destinatiaanului.ro.

viewscnt

Din aceeași categorie