ADINA DE LA HEAVEN - CUM A ARĂTAT VIAŢA EI, SEPARATĂ DE SOŢUL BOLNAV DE COVID 19

ADINA DE LA HEAVEN - CUM A ARĂTAT VIAŢA EI, SEPARATĂ DE SOŢUL BOLNAV DE COVID 19

Adina de la Heaven a trecut prin momente grele. Soţul ei, Glance, a fost infectat cu COVID 19 iar cei doi au trebuit să stea izolaţi săptămâni în şir. Artista a povestit la Exclusiv VIP clipele grele prin care a trecut şi cum a reuşit să le depăşească. 

Noi, eu şi copiii, am scăpat ca prin minunile acului. Glance a luat virusul de la sala de sport deşi i-am spus mereu să stea liniştit, să nu se ducă la sală. În iarna anului trecut am aflat că este pozitiv şi am decis să stăm distanţaţi. La distanţă de 2 străzi. Eu am locuit cu mama şi sora mea, Glance singur. Ne vedeam zilnic şi îi lăsam la geam medicamente şi mâncare. Nu a făcut o formă gravă. Ne-am reunit acum, ne-am mutat în casă nouă. Pot spune că a fost palpitant şi chiar ca ne-a întărit relaţia”, i-a marturisit Adina lui Cristi Brancu.

În lacrimi, solista trupei Heaven a povestit in platoul emisiunii Exclusiv VIP despre clipele teribile pe care le-a trăit la moartea tatălui ei. “Mă abtin să plâng pentru că nu i-ar fi plăcut să mă vadă aşa. Tatăl meu a plecat în iulie 2018, dar mi-a trimis-o pe fiica mea. L-am visat înainte să aflu că sunt însărcinată. Şi mi-a spus: “nu ai şi tu grijă de fetiţa aia, tată?” Câteva  zile mai târziu mi-am dat seama că sunt însărcinată şi că urma să am o fetiţă. Legătură dintre noi a fost foarte strânsă, îl visez foarte des….Când s-a întâmplat cu tata eram plecată în Beirut şi mi-a părut rău că nu am apucat să îl îmbrăţişez. Am plecat în grabă, l-am pupat pe frunte si i-am spus că îl iubesc. Dar nu a fost îmbrăţişarea lui, cea obişnuită. Nu am avut o ultima îmbrăţişare cu el. Însă mi-a apărut un vis şi m-a strâns în braţe aşa cum o făcea mereu şi m-am liniştit. Pierderea lui inseamna un dor  crunt”, i-a spus plângând Adina Postelnicu lui Cristi Brancu la Exclusiv VIP, emisiune difuzată de Prima TV de luni până joi, de la 15.00.

viewscnt

Din aceeași categorie