Andreea Marin, infectată cu Covid-19, a trecut cu bine prin boală

Andreea Marin, infectată cu Covid-19, a trecut cu bine prin boală

Andreea Marin a trecut prin momente grele. La finalui unui proiect în afara ţării, la întoarcerea în România, vedeta a aflat la testul PCR că este pozitivă.

În exclusivitate la Prima TV, la Exclusiv VIP Andreea Marin a povestit despre experienţa ei. „Nu sunt genul care să dea sfoară în ţară.  Am trecut şi eu prin experienţa COVID, nu a fost o plăcere, mare parte din echipa cu care am lucrat, am  călătorit în lume, s-a infectat. Nu e o experienţă plăcută, însă eu, fiind vaccinată acum 5 luni, am avut una dintre cele mai uşoare forme pentru că am fost păzită de vaccin. După ce am făcut analizele, acum câteva zile, am înţeles foarte clar cât de mare e diferenţa şi cât de mult contează faptul că ajung mult mai puţine persoane vaccinate în stadii grave ale bolii.”

Andreea Marin i-a povestit lui Cristi Brancu cum a trăit experienţa infectării cu COVID 19. „Câteva zile am stat la pat, am avut simptomele unei gripe puternice, dureri de muşchi dureri de gât, temperatura. Am urmat tratamentul, am făcut tot ce a spus medicul să fac, i-am păzit pe cei din jur izolandu-mă. Asta e perioada pe care o trecem, dar este responsabilitatea noastră să avem grijă şi de noi, dar şi de cei din jur.”

În plus, vedeta a atras atenţia asupra măsurilor de protecţie. „Recomand masca, să evităm spaţiile aglomerate. Eu am făcut vaccinul şi am văzut efectele asupra mea. Nu fac acum promovare pentru vaccin, dar la mine a funcţionat”, a spus Andreea Marin în direct la Exclusiv VIP, emisiune difuzată de luni până vineri, de la 16.00 la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie