Animale în vacanţă

Animale în vacanţă

Pentru oameni, vacanţa este un adevărat prilej de relaxare, însă pentru animalele de companie vacanţa poate deveni una dintre cele mai triste perioade. Şi asta pentru că rămân fără cel mai bun prieten al lor, omul. Acum însă patrupedele pot pleca şi ele în propria lor vacanţă: la hotelurile pentru animale. Acolo sunt tratate ca nişte copii, iar activităţile sunt îmbinate cu momente de relaxare la piscină.

Hotelurile pentru căţei şi pisici sunt din ce în ce mai căutate de către iubitorii de animale. Adi este din Cluj şi are 4 câini. I-ar fi dificil să îi ia pe toţi cu el în vacanţe, aşa că, de câţiva ani, preferă să lase animalele la hotel. Acolo ştie sigur că cei patru căţei nu se vor plictisi şţi îi vor duce lipsa cât mai puţin.

Pe lângă jocuri şi antrenamente, patrupedele au parte şi de răsfăţ la piscină.

Astfel de hoteluri se găsesc în toate oraşele mai, iar rezervările nu sunt deloc puţine, mai ales pe perioada verii.

Pentru ca animalele să fie în siguranţă pe perioada cazării, acestea trebuie să îndeplinească anumite condiţii.

Într-un astfel de complex veterinar pot fi cazaţi şi papagali, ţestoase, şerpi, dihori, iepuri şi orice alt animal de companie. Preţul unei nopţi de cazare poate ajunge până la 60 de lei pentru o pisică, iar pentru un câine până la 95 de lei..

Câinii pot merge chiar şi la… grădiniţă. Iar aici vârsta nu contează. Stăpânii care nu vor să îşi lase animalul singur cât timp sunt plecaţi la serviciu îşi aduc animalul dimineaţa, iar la finalul zilei se întorc să îl ia. O zi la grădiniţă costă între 30 şi 50 de lei.

Beneficiile unui hotel pentru animale sunt multe. Patrupedele dispun de un mediu prietenos, dar şi de controale medicale veterinare regulate. Pe lângă aceste lucruri, un astfel de complex veterinar include şi cosmetică şi dresaj pentru câini.

viewscnt

Din aceeași categorie