Au început reducerile de iarnă

Au început reducerile de iarnă

Sărbătorile de Iarnă au trecut, aşa că magazinele – fie şi cele online, se pregătesc să-şi golească stocurile pentru a face loc noilor colecţii. In mall-uri, bannerele care semnalează reducerile de final de sezon sunt peste tot. Românii, însă, sunt sceptici în ceea ce priveşte discounturile. Specialiştii recomandă să face sesizări în cazul în care pare ceva suspect la un preţ.

În acest mall din cartierul Vitan al Capitalei, la orele amiezii, era forfotă mare. Bucureştenii au profitat de ziua liberă, dar mai ales de …. reducerile de final de sezon şi au ieşit la cumpărături. Bannerele care anunţau 30%, 60% şi chiar 70% reducere de la preţul iniţial la haine, dar şi la accesorii sau încălţăminte erau greu de trecut cu vederea.

Specialiştii ne îndeamnă să fim atenţi la preţul iniţial, pentru a nu cădea în capcană. Anunţul care indică reducerea trebuie să fie vizibil, iar preţul redus trebuie să fie mai mic decât cel iniţial – care trebuie să fie cel mai scăzut din ultimele 30 de zile

Unii cumpărători sunt sceptici în privinţa acestor discounturi.

Reduceri sunt şi în online – la game variate de produse şi servicii. De asemenea, specialiştii ne atrag atenţia să fim atenţi şi când cumpărăm vacanţe la reduceri.

Sezonul reducerilor de iarnă se termină, în mod tradiţional, la finalul lunii februarie.

viewscnt

Din aceeași categorie